Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért tart szeretőt olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tart szeretőt olyan férfi aki azt állítja hogy rendszeres a szex a feleségével ? Nagyon szereti a felességét es boldog családként élnek.

Figyelt kérdés
Oké az újdonság varázsa .. na de az meddig tart ?! 2 éve nem tud lemondani a szeretőjéről.

2023. aug. 9. 21:58
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
73%
4-es be is baszna, ha megkoveznel embereket, akik a husegben hiszenek😂😂 lenyegeben zold utat adott a feleseged, ha tenyleg igaz, amit irtal. Igy annyira nem gazos... Nem tudom milyen fetised van, ha bizarr, ne csodalkozz, hogy nem csinalja meg a feleseged.
2023. aug. 9. 22:33
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
A ferj szerelmes/szereti a szeretot? Ha igen, meg van a valasz, miért van meg vele a szexen felul, ugy is, hogy mindent megkap.
2023. aug. 9. 22:35
 13/36 Silverfox30 ***** válasza:
75%
Ismét 4es vagyok! Semmi bizar vagy extrém. Csupán csak igen aktív! De a feleségem szereti a szexet, csak ritkán igényli. Tudom nem helyes amit teszek. De ez teljesíti ki életem ami melett mindent 100%-ban tudok teljesíteni. Aki nincs ilyen helyzetben annak ez fura vagy felháborító. És ezt elismerem. Ha lenne más mód akkor azt választanám. Tudom ez mentegetőzés! De ez egy nem könnyű dolog!
2023. aug. 9. 22:45
 14/36 anonim ***** válasza:
30%
Egyetértek az előttem szólóval. Kivülről nehéz ezt megérteni, pedig pont ez a helyzet.
2023. aug. 9. 22:47
 15/36 A kérdező kommentje:

Azt mondja hogy nem szerelmes de szereti a szeretőt. És folyton kérdezgeti a szeretőt hogy ő szereti e ? Szerintem ő csak saját magát szereti. Állítólag ennyire még soha senkit nem kívánt.Ez csak beetettés a szeretőnek hogy tovább dughasa.

2023. aug. 9. 22:49
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, hogy beetetés vagy nem, ha működik.
2023. aug. 9. 22:51
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

5

Remélem a nejednek is van szeretője.

2023. aug. 9. 22:53
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Ertem 4es, tenyleg fura szamomra, de a feleseged rendben van vele, igy oke. Szerintem az is jopont feled, hogy elmondtad neki. Azert kivancsisagbol, ha o is felhozna ilyesmit, te is engedned neki, hogy legyen szeretoje? Nyilt hazassagra gondolok. Hisz meg eleg fiatalok vagytok, kitudja mit hoz az elet.
2023. aug. 9. 22:54
 19/36 A kérdező kommentje:

Na de a fő kérdés miért kockáztat ha annyira minden szuper otthon ?!

2023. aug. 9. 22:55
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz ezt megérteni, de egy ilyen kapcsolat sosem az otthonról szól, hanem a szeretőkről. Az otthont akkor kell kezelni, ha belekeveredik az ügybe.
2023. aug. 9. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!