Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt fejjel beütött az igazi tini szerelem érzés egyik szintén házas férfival?Megérné eldobni mindent?
31 évesek vagyunk,gyerek is van már nálunk is náluk is.
De mivel ilyen brutál a kémia, és valódi szerelmet érzek ami hamar jött, az a megérzésem hogy nem érné még a végén. Mert ami hamar jön, az hamar is megy.
#10 Ez érdekes egyébként amit írsz. Én voltam annyira oda valakiért, hogy teljesen meg voltam őrülve érte, minden pillanatban folyamatosan égtem a vágytól utána, minden értelemben.De folyamatosan tudtam, hogy nem kellene párom helyett.
Meg találkoztam olyannal is aki iránt nem voltak ilyen heves érzéseim, csak csendben, de tartósan megmaradt a lelkemben. És ez utóbbitól félnék inkább, hogy túl komoly gondok lennének belőle.
Pedig alapjában pont fordítva gondolná az ember. Meg én is, ahogy megéltem őket.
Ilyen érzés nekem is jött. 3 hétig azt mondta h viszonozza ezt a tini érzést, hittem neki, akartam hinni. Brutális szerelmet éreztem, felrugtam volna mindent.
Kiderült hogy csak szexet akart, semmi mást.
Az volt az érdekes, hogy elmúlt az 1000 fokon égek érzés a szex után és miután kiderült h csak lefektetni akart. És nem fájt.
Ebből láttam h ez nem szerelem volt. Hogy mikor vége lett, nem fájt.
Amikor az első barátom szakított 3 hónap után 5 napra, belebetegedtem, az szerelem volt. Ami ha elmúlik, akkor nem fáj, az fellángolás
Valószínűleg nem szerelem,hanem csak addig tart a rózsaszín köd,amíg vele is el nem kezdődnének a szürke hétköznapok.
Azt viszont fontos elmondani,hogy ahol felüti a fejét a vobzalom,ott már alapból "csalod" a párodat,hiába nincs még testi kontaktus..
Ha szerelmes lennél a párodba,ez nem történt volna meg semmilyen szinten..
10 Nincs olyan mély kapcsolat hogy ne vegyen észre mást, de ha napi szinten van kedvesség és kapcsolattartás a jelenlegi pároddal, vagy legalább nincsen flegmázás egyik oldalról sem, akkor kisebb az esélye.
De ha szereted az illetőt, akkor közöld az érintettekkel: illető, férj, gyerek, barátok és üzletfelek, különös tekintettel azokra akiket érint, aztán majd ők is eldöntik hogyan állnak hozzá. Mert az a ciki ha te csak úgy szépen gyűjtögeted magad köré a bazi nagy "szerelmeidet", hogy közben mindenkit átvágsz és hitegetsz.
Minden szerelem kémiával meg fellángolással kezdődik. De szerelem akkor lesz belőle, ha keresed a társaságát, időt és energiát fektetett az ismerkedésbe.
Kérdező: kezeld ezt okosan!
Első és legfontosabb, hogy milyen a házasságod. Ha eddig eszedbe se jutott válni, minden rendben és szereted, akkor az a házasság kincset ér. Ha meg hónapok óta keresed a lehetőséget a válásra, hazamenni sincs kedved, akkor mindenképpen válni kell, akkor is, ha nincs egyből helyette más.
Ne az dönste el, hogy jött valaki, aki megtetszett.
Másrészt meg egy hosszú házasság alatt előfordul, hogy megismersz valakit, aki tetszik, kölcsönös a szimpátia, és ha szinglik lennétek, akkor bármi lehetne. A hűség azt a döntést jelenti, hogy ezt az érzést jegeled, és majd elmúlik. De nem kezded el kerülgetni, nem flörtölsz vele, stb.
Szerintem csak fellángolások vannak(ez minden szerelem eleje) és azt kell figyelni, milyen ember a másik. Ha hozzádillő, kijöttök, hasonlóak a nézeteitek, az szerelem(ha ezeket megtudod róla), de én jártam úgy, hogy valakibe 4-5 találkozó és sok netes beszélgetés után rájöttem, hogy anyám, azt se akarom, hogy hozzámérjen, pedig csak rá tudtam gondolni, mert elképzeltem valamilyennek, és az érintése nem is esett jól.
Nem hiszem, hogy köze lenne a korhoz, max annyiban, hogy tapasztalat nélkül könnyebben szeretünk meg másokat és esetleg az első kémiát érző emberkénél nagyon tudunk rajongani, lángolni, mert még új érzés:)
A kémia, fellángolás, szerelem eleje szerintem ugyanaz az érzés, és csak ilyenre lenne szabad alapozni minden kapcsolatot, mert ez valódi és később is lecsap pont úgy, mint tinikorban. Ha jó ember iránt érzed, akkor abból tökéletes kapcsolat lehet később, ha nem, akkor nyilván nem, ehhez meg kell ismerned a másikat. Ha így kezdődik az a kapcsolatod, akihez férjhez mész, nagyobb eséllyel maradsz vele, ha megtörténik újra. Én tuti nem maradnék olyannal, akivel még csak meg sem volt ez az érzés, és mennék az után, akivel megélem. Előbb utóbb el fog múlni, de az emléke hozzáláncol a párodhoz, a szerelem emléke..:)
A férfiakkal ellentétben milyen eufémisztikusan tudják megmagyarázni a nők a félrekúrási vágyaikat. Kémia. Aha, hát így is lehet mondani de van egy nagyon szép és intelligens influenszer lány a youtube-n aki erre jobb kifejezést talált:Fasztransz. :-))
Amúgy az a tanácsom ahogy a femcsik is ajánlanák,kúrj félre mert az érzéseknek nem lehet parancsolni.Aztán ha a férjed rájön akkor lehet válni persze koránt sem kultúrátlan mert hát az emberek nehezen tűrik ha átbasszák a fejüket. A gyerek meg ugye a nő tartozéka azt viheted magaddal
az új apucihoz hagy érezze a törődést. És tuti hogy életed végéig boldog leszel. Mert ezt garantálja détóthisztina, az NLC, mariskler és még egy csomó életmód tanácsadó. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!