Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedjek a párommal megcsalás után?
Semmi nem jó neki, mindig dühöng és a fejemhez vágja amit tettem.
Ha nem ér el 2 perc alatt mérges és szóvá teszi például
Mivel tudnám éreztetni hogy megbántam?
Meg fogod még azt is bánni, hogy együttmaradtatok...
Soha nem lesz olyan a kapcsolat, mint a megcsalás előtt. Oda a bizalom, és óriási fájdalmat okoztál neki. Én se értem, hogy miért nem dobott ki. Gyerek, lakás, hitelek?
Kezdd ott, hogy mindig elérhető vagy, elmondod, hogy hova mész, kikkel, és apróságokban sem hazudsz. Így is hosszú időbe fog telni, és sose áll helyre a bizalom. Duplán fog figyelni a gyanús jelekre, időnként átnézi a mobilod, megjelenik ha dolgozol vagy haverokkal vagy, stb. Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor ennek itt a vége.
Nem tudsz tenni semmit, ami elfeledteti vele, hogy hűtlen voltál. Ragaszkodtok a régi szép időkhöz mindketten, vagy kapcsolatfüggők vagytok.
Ha nem tud túllépni azon, hogy megcsaltad, felhozza, akkor nagyon megbántottad és soha nem fog benned már teljesen megbízni. Ideje lenne elengedni egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!