Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van okom gyanakodni a páromra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom gyanakodni a páromra?

Figyelt kérdés

Sziasztok

3 éve vagyunk együtt a párommal, azt hittem minden rendben van a kapcsolatunkban, most várom a közös gyermekünket, 4 hónapos vagyok. Állítólag nem tartja a kapcsolatot az exeivel, viszont pár hete megnyitva hagyta mellettem az üzeneteit, és láttam hogy az előttem lévő exe írt neki hogy: Ismerik ott a barátnődet?

Mikor mondtam neki hogy mutassa meg mit beszélgetnek azt mondta semmi olyan nyugodjak meg csak váltottak pár szót hogy kivel mi történt az évek alatt.

Tudom csúnya dolog, de nem hagyott nyugodni ez az egész, ma belenéztem a telefonjába, és tegnap késő este szintén volt egy üzenet a nőtől(az ki volt törölve amit láttam) amiben ez állt: Már döntöttél ugye? Egyre kevesebbet írsz. Én még mindig szeretlek, és soha nem felejtelek el ❤️

Nem írt vissza semmit a párom.

Szerintetek volt köztük valami? Vagy még mindig van? Ennyire nem vettem volna észre? 😢

32/N, párom 38/F

2023. aug. 6. 09:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van okod gyanakodni.
2023. aug. 6. 10:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te is tudod a választ. Sajnálom.
2023. aug. 6. 10:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen volt. Valószínűleg most épp nincs, mert a párod beparázott, amikor megláttad az első üzenetet, de az nem azt jelenti, hogy nem is lesz. A helyedben erősen elgondolkodnék azon, hogy kell-e nekem ilyen kapcsolat.(Nekem nem.)
2023. aug. 6. 10:11
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
A párod ha nem is megy vissza az exhez megcsalni megcsal vele és mással is fog sajnos. Felkészülhetsz egyedülálló anyukaként létezni.
2023. aug. 6. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:
15%
Van nem is kevés most vetesd el ha lehet
2023. aug. 6. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:
14%
Szia! Sajnos ilyesmi elôfordulhat, hogy a régi ex még mindig ragaszkodik a régi pàrjàhoz, de ez nem kölcsönös. Ne izgasd magadat ilyesmivel, a pàrod szeret téged és téged vàlasztott! Csak annyit mondj a pàrodnak, hogy megkéred, hogy fejezze be az exével az irogatàst mert téged irtòra zavar, amikor a gyerekét hordozod a szived alatt!
2023. aug. 7. 08:29
 7/7 anonim ***** válasza:
:(
2023. aug. 15. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!