Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom gyanakodni a páromra?
Sziasztok
3 éve vagyunk együtt a párommal, azt hittem minden rendben van a kapcsolatunkban, most várom a közös gyermekünket, 4 hónapos vagyok. Állítólag nem tartja a kapcsolatot az exeivel, viszont pár hete megnyitva hagyta mellettem az üzeneteit, és láttam hogy az előttem lévő exe írt neki hogy: Ismerik ott a barátnődet?
Mikor mondtam neki hogy mutassa meg mit beszélgetnek azt mondta semmi olyan nyugodjak meg csak váltottak pár szót hogy kivel mi történt az évek alatt.
Tudom csúnya dolog, de nem hagyott nyugodni ez az egész, ma belenéztem a telefonjába, és tegnap késő este szintén volt egy üzenet a nőtől(az ki volt törölve amit láttam) amiben ez állt: Már döntöttél ugye? Egyre kevesebbet írsz. Én még mindig szeretlek, és soha nem felejtelek el ❤️
Nem írt vissza semmit a párom.
Szerintetek volt köztük valami? Vagy még mindig van? Ennyire nem vettem volna észre? 😢
32/N, párom 38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!