Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gyanakodnom kéne?
Nem rabszolga, hogy ura legyen.
Honnan tudod, hogy ráerőszakolta a gyereket? 🤔
A társad meg ideges lett, mert tehetetlen, mivel nem tudta elküldeni a nénit oda ahová az való lenne.
Nekem is volt ilyen telefon, meg volt olyan is, hogy a gyerek doktornéni ült velem szemben, mellettem a férjem, a liba 10 szer hivott, mindig kinyomta mikor beleszóltam, majd beleröhögött a telóba, hogy szeretem a férjedet, én meg átadtam a férjemnek a telefonom-mondván nem rám tartozik, aztán az uram beleszól, hogy "ki az anyád vagy" hát a nénike még aznap este a kocsimra küldte két emberét, én meg arra ébredtem, hogy a férjem oprdít le, hogy takarodjatok a kocsitól.
10 Jah és mindezt pici gyerek mellett.
Erre az esetre 3 héttel meg el lett vágva a jobb hátsó fékem.Ami még induláskor ki lett szúrva.
Szóval ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!