Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen okok állhatnak amögött,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okok állhatnak amögött, ha egy nő megbocsátja a férjének a bizonyosságot nyert megcsalást?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőmet a férje többször is megcsalta a 7 év alatt, mindig panaszkodik is emiatt, mégis mindig megbocsát neki. Miért? Én nem is tudnék bízni benne egy ilyen után, ígérhetne akármit. És úgy lennék vele, hogy máskor is meg fogja tenni és lehet a kislánynak még csonka család is jobb lenne, mint egy ilyen látszatházasság. Felőlem annyit látogathatná a kislányt, amennyit akarná, de én ezt a megaláztatást nem tűrném el. A facebookjuk tele van közös fotókkal, de a gyakorlatban nem ilyen boldogok ám. Nem önbecsapás ez? Van egy 5 éves kislányuk(ez mondjuk nekem nem lenne indok) illetve közös otthon.

2023. aug. 4. 21:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
50%

17, 19

Sajnos egy bohóc vagy, hiába próbálod úgy előadni magad, hogy mások csak túl éretlenek megérteni, vagy nem tudják, milyen "dolgozni" egy kapcsolaton, mert jaj, nem jártak a cipődben. Nem vagyok már túl fiatal, és több, mint 10 éve élek kapcsolatban, és így mondom, hogy bohóc vagy, vagy csak istentelen szerencsétlen (ha pl. anyagi kiszolgáltatottság is játszik). Az meg csak még szánalmasabb, hogy megkérdeznek tőled valamit, és egyből azzal hárítasz, hogy a random válaszolónak "nem tiszta a lelkiismerete".

Pedig csak egy logikus kérdést tett fel. Ha akkora madár vagy, hogy egy olyan társat magad mellett tudsz tartani, aki a saját barátnőddel képes volt megcsalni, hűtlen hozzád, megszegte a fogadalmát, ígéretét, elárult téged, akkor ezzel az erővel a barátnődnek is megbocsáthatnál. :D

Inkább te vagy az, aki rögtön oda próbál szúrni, mert te magad is érzed, hogy madár vagy és sz.ar az életed.

Akármit magyarázol magadnak, többet ér a ti vackotoknál egy olyan kapcsolat, ahol nincs hűtlenség, és sokkal több ereje, tartása, értéke van egy olyan embernek, aki nem tűr meg ilyesmit a kapcsolatában/házasságában. A férjednél felülírt 10 együtt töltött évet a szexecske a barinőddel.

2023. aug. 28. 13:10
 22/22 anonim ***** válasza:
26%
20, nem bocsátok meg több hibát, ezzel ő is tisztában van. Meglátjuk hogy alakul az életünk.
2023. aug. 28. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!