Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Két év után felhivott a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két év után felhivott a férfi akivel amolyan "érzelmi" viszonyunk volt. Akarhat még valamit?

Figyelt kérdés

Szerintetek nem tudott elfelejteni?

Nagyon röviden a történetünk. Vonzodtunk egymáshoz de évekig próbáltunk ellenállni mivel mindketten házasok voltunk. Aztán nem tudtunk és amolyan érzelmi viszonyunk lett. Mindent együtt beszéltünk meg, egymásba szerettünk. Egy idő után tarthatatlan lett a helyzet mivel lépni nem akartunk, de egymás nélkül sem bírtuk.

Hosszas fontolgatás után eljöttem a helyről ahol együtt dolgoztunk és azt mondtam ne keressen.Sosem feküdtünk le egymással, de csók meg erintesek voltak köztünk.

Eltelt 2 év és most felhivott, hogy mi van velem, azt mondta jó lenne, ha láthatna..

Felkavart kicsit a történet.

2023. aug. 4. 11:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Folytatná a románcot, szívesen eljutna szexig, ennyi.
2023. aug. 4. 11:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ő még nős?Mert lehet rátört a kangörcs.
2023. aug. 4. 13:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nős. :)
2023. aug. 4. 13:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak dugni akar, amit akkor nem tett meg.
2023. aug. 4. 13:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Szexelni.
2023. aug. 4. 13:54
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne egyszerűbb szakítani mindkettőtöknek és összejönni?

Én nem tudom valaki hogy képes úgy élni,hogy nem szereti a társát,hanem valaki másra gondol..

Fel se fogjátok,mennyire rövid az élet ehhez..

2023. aug. 5. 01:07
 7/11 A kérdező kommentje:

Kedves 6os,

5 évet "vártam" rá, hogy döntsön. Nem akart elválni. Én meg nem volt mit csináljak mint hogy tovább lépjek. Az élet nem mindig fekete vagy fehér. Nem tudta elképzelni az életét úgy, hogy a gyerekei nincsenek mellette. Lehet mondani, hogy gyávaság, de én akkor is megértettem és most is.

2023. aug. 5. 07:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor nem voltál annyira fontos, nem téged választott. Most a felesége elhagyja, és a férfi tudja, hogy ne odáig vagy érte, csak egy csettintés vagy neki.
2023. aug. 5. 08:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek a gyerekei mellette? Nem a gyerekeitől vál el, hanem a feleségétől. Hihetetlen még mindig számomra hogy ilyen kamu dumákkal etetni lehet a nőket.

5 évet vártál rá? Közben 5 évet pazaroltál el az életedből és a férjedéből is.

2023. aug. 5. 12:09
 10/11 anonim ***** válasza:

"Én meg nem volt mit csináljak mint hogy tovább lépjek" igen, úgy hogy elválsz a férjedtől akit nem hogy nem szeretsz, de még csak nem is tiszteled, még annyira se, hogy elé állj és színt vallj.

Mi az hogy nem fekete vagy fehér? Ugyanolyan gyáva vagy mint a "szerelmed", összeilletek.

2023. aug. 5. 14:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!