Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem elhagyott egy másik nő miatt. A nő kezdett ki vele, de ugye akit lehet vinni azt vigyék. gyakran látom a nőt a buszon, sokszor megtépném a hülye k----t, de türtöztetem magam. Ti mit csinálnátok, ha találkoznátok a nővel?
Hát nem egyszerű helyzet az biztos.
Én türtőztetném magam az biztos, főleg egy tömegközlekedésen. Valószínűleg levegőnek nézném.
Ha már valakin mindenképpen leakarnám vezetni a feszültségemet akkor az a férjem lenne.
Egy kapcsolatot a benne lévő két embernek kell megvédenie, nem egy harmadiknak.
Hát ha megcsalós párom lenne én sem az a tipus vagyok aki venné az energiát arra hogy neveljek egy felnott férfit hogy ne ásson maga alá gödröt.
Egy masik nővel ugyanott lesznek ugyanaz a nyűg. Hàzat vagy kozos eletet felepiteni gyerekek gyerek betegseg siras nyivákolás semmi ertelme az egésznek igy is ugyis meg kell(ene)tanulniuk kitartani es normalis apanak férjnek lenni. De hugyagyuk van.
Ja meg mikor öregszenek átmennek szentbe. Akkor aztan megbecsukik az asszonyt halál előtt "félórával".
Addig hajkurásszák csak a lyukakat amig tudják.
Nem a nő a ludast, ennyire ostoba nem lehetsz.A férjed tépd meg.Ha még a nő is kezdeményezett, szíva joga, de a férjed miért nem mondott nemet?
A férjed döntött úgy, hogy meg csal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!