Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férjem elhagyott egy másik nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem elhagyott egy másik nő miatt. A nő kezdett ki vele, de ugye akit lehet vinni azt vigyék. gyakran látom a nőt a buszon, sokszor megtépném a hülye k----t, de türtöztetem magam. Ti mit csinálnátok, ha találkoznátok a nővel?

Figyelt kérdés
2023. aug. 3. 13:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%

Hát nem egyszerű helyzet az biztos.

Én türtőztetném magam az biztos, főleg egy tömegközlekedésen. Valószínűleg levegőnek nézném.

Ha már valakin mindenképpen leakarnám vezetni a feszültségemet akkor az a férjem lenne.

Egy kapcsolatot a benne lévő két embernek kell megvédenie, nem egy harmadiknak.

2023. aug. 3. 14:01
 12/25 anonim ***** válasza:
71%

Hát ha megcsalós párom lenne én sem az a tipus vagyok aki venné az energiát arra hogy neveljek egy felnott férfit hogy ne ásson maga alá gödröt.

Egy masik nővel ugyanott lesznek ugyanaz a nyűg. Hàzat vagy kozos eletet felepiteni gyerekek gyerek betegseg siras nyivákolás semmi ertelme az egésznek igy is ugyis meg kell(ene)tanulniuk kitartani es normalis apanak férjnek lenni. De hugyagyuk van.

2023. aug. 3. 14:01
 13/25 anonim ***** válasza:
85%
Mindig az elso feleseg szív meg az elso gyerek(ek). Azok a tanulopenz.
2023. aug. 3. 14:02
 14/25 anonim ***** válasza:
75%

Ja meg mikor öregszenek átmennek szentbe. Akkor aztan megbecsukik az asszonyt halál előtt "félórával".

Addig hajkurásszák csak a lyukakat amig tudják.

2023. aug. 3. 14:06
 15/25 anonim ***** válasza:
96%

Semmit.

A faszid bszt félre.

2023. aug. 3. 15:00
 16/25 anonim ***** válasza:
50%
A félrelépő férfi egy született szemét disznó,a félrelépő nő viszont egy elhanyagolt szegény asszony.
2023. aug. 3. 15:04
 17/25 anonim ***** válasza:
90%
A ferjedet is meg akarod tepni? O lepett felre, o fogadott huseget neked, a masik neked nem tartozik semmivel. Aztan honnan tudod, hogy a no maszott ra? A ferjed mondta vagy a no?
2023. aug. 3. 15:19
 18/25 A kérdező kommentje:
tudom, hogy a nő volt a kezdeményező. Régen nekem is lehetett volna nős férfivel viszonyom, de ahogy kiderült hogy nős és azonnal szakítottam. Én nem tennék tönkre egy házasságot. Ne az én lelkemen száradjon, hogy tönkreteszek egy családot.
2023. aug. 3. 15:45
 19/25 anonim ***** válasza:
97%
A ferjed tette tonkre a csaladotokat. Akkor amikor ugy dontott, enged a “gaz” csabitasnak. Bar ketton all a vasar, ha a ferjed nem akart volna felremenn, tehetett volna a masik no barmit.
2023. aug. 3. 15:56
 20/25 anonim ***** válasza:
92%

Nem a nő a ludast, ennyire ostoba nem lehetsz.A férjed tépd meg.Ha még a nő is kezdeményezett, szíva joga, de a férjed miért nem mondott nemet?

A férjed döntött úgy, hogy meg csal.

2023. aug. 3. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!