Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem elhagyott egy másik nő miatt. A nő kezdett ki vele, de ugye akit lehet vinni azt vigyék. gyakran látom a nőt a buszon, sokszor megtépném a hülye k----t, de türtöztetem magam. Ti mit csinálnátok, ha találkoznátok a nővel?
Amugy a c.gók meg is tépik rendesen egybol elhuzta volna a belét mar csak akkor mikor ránézett. Az tenyleg hatékony hiába alpári a dolog.
A c.gó fèrjek meg még büszkék is arra hogy az asszony az erösebb "kutya"
De magyar pasikban is lehet ilyen hogy a belevalobb vaganyabb mereszebb nő a vonzóbb is egyúttal
Volt olyan kérdés is a neten valahol hogy gerfiakat kèrdeztek arrol mitól miért hűek.
Es az egyik azt mondta mert tudja azt ha félremenne az asszony palacsintasutővel vágná fejbe:D
Tehát tiszteli.
Sok pasinál sajnos csak ez hat.
Pl a gyt-nél is latszik. Ha konyorogsz nem fizetik de ha jelented egyböl kinyílik a zsebük.
Fenyitesre müködik csak a legtöbb "barom"
3
Nekik biztos jo.
Valahogy a c.gópárok mintha tovabb is lennének valahogy egyutt mint a magyarok. Együtt öregszenek meg ha a pasi épp nincs a sitten:D
Érdekes.
Nem lehet egyszerű,nagyon erős vagy ha meg tudod türtőztetni magad..
Én lehet nem tudnám..Persze úgyse megy vele semmire az ember,
de azért élőben látni,pfff...hát biztos lenne olyan napom,mikor
nem bírnám ki hogy ne szóljak be neki valamit.
De a karma nagy qrva, lehet lesz olyan mikor kicsinyes mosollyal
nézel majd rá,mikor az exed kúszna vissza hozzád,vagy lapátra kerül.
Balázs feco is enekelt olyasmirol is hogy "ha én mennèm ne engedj el"
Szegény gyenge pasiknak néha fogni kell a kezét is mert fejjel mennek a falnak is a f.rkuk miatt:D
1:22-től
"Örizz meg, elveszek,ha nem figyelsz rám"
Ezek azért tükröznek vmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!