Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férjem elhagyott egy másik nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem elhagyott egy másik nő miatt. A nő kezdett ki vele, de ugye akit lehet vinni azt vigyék. gyakran látom a nőt a buszon, sokszor megtépném a hülye k----t, de türtöztetem magam. Ti mit csinálnátok, ha találkoznátok a nővel?

Figyelt kérdés
2023. aug. 3. 13:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
29%

Amugy a c.gók meg is tépik rendesen egybol elhuzta volna a belét mar csak akkor mikor ránézett. Az tenyleg hatékony hiába alpári a dolog.

A c.gó fèrjek meg még büszkék is arra hogy az asszony az erösebb "kutya"

De magyar pasikban is lehet ilyen hogy a belevalobb vaganyabb mereszebb nő a vonzóbb is egyúttal

2023. aug. 3. 13:42
 2/25 anonim ***** válasza:
69%
Engem a barátnőm hagyott el egy másik pasiért.Sajnálom azt a szegény srácot
2023. aug. 3. 13:42
 3/25 anonim ***** válasza:
96%
1. És az miért is jó? Senkinek nem lesz jobb tőle. C.f
2023. aug. 3. 13:43
 4/25 anonim ***** válasza:
71%

Volt olyan kérdés is a neten valahol hogy gerfiakat kèrdeztek arrol mitól miért hűek.

Es az egyik azt mondta mert tudja azt ha félremenne az asszony palacsintasutővel vágná fejbe:D

Tehát tiszteli.

Sok pasinál sajnos csak ez hat.

Pl a gyt-nél is latszik. Ha konyorogsz nem fizetik de ha jelented egyböl kinyílik a zsebük.

Fenyitesre müködik csak a legtöbb "barom"

2023. aug. 3. 13:44
 5/25 anonim ***** válasza:
0%

3

Nekik biztos jo.

Valahogy a c.gópárok mintha tovabb is lennének valahogy egyutt mint a magyarok. Együtt öregszenek meg ha a pasi épp nincs a sitten:D

Érdekes.

2023. aug. 3. 13:45
 6/25 anonim ***** válasza:
58%

Nem lehet egyszerű,nagyon erős vagy ha meg tudod türtőztetni magad..

Én lehet nem tudnám..Persze úgyse megy vele semmire az ember,

de azért élőben látni,pfff...hát biztos lenne olyan napom,mikor

nem bírnám ki hogy ne szóljak be neki valamit.

De a karma nagy qrva, lehet lesz olyan mikor kicsinyes mosollyal

nézel majd rá,mikor az exed kúszna vissza hozzád,vagy lapátra kerül.

2023. aug. 3. 13:47
 7/25 anonim ***** válasza:
8%

Balázs feco is enekelt olyasmirol is hogy "ha én mennèm ne engedj el"

Szegény gyenge pasiknak néha fogni kell a kezét is mert fejjel mennek a falnak is a f.rkuk miatt:D

1:22-től

[link]

2023. aug. 3. 13:49
 8/25 anonim ***** válasza:
82%
Én találkoztam már olyannal, akivel még lettem csalva. Én primitív dolognak tartom a verekedést, de egyből ökölbe rándult a kezem, és jólesett volna beverni neki egyet. Sőt, igen komoly gondokat tudtam volna neki okozni a magánéletében (nem tettlegességgel). Végtelenül dühös voltam, mert tudott rólam, és még megjegyzéseket is tett rám a hátam mögött. De aztán nem tettem semmit. Mert felnőtt nő vagyok, nem alacsonyodhatok le. Nem változtatott volna semmin, utólag rendesen szégyenlem, hogy úgy gondolkoztam, mint egy ösztönállat. A múlton nem lehet változtatni, kidobtam az exem, és tovább léptem. Nincs jobb megoldás szerintem.
2023. aug. 3. 13:52
 9/25 anonim ***** válasza:
11%

"Örizz meg, elveszek,ha nem figyelsz rám"

Ezek azért tükröznek vmit

2023. aug. 3. 13:54
 10/25 anonim ***** válasza:
93%
miért nem a férfit akarod megtépni? tökmindegy, ki a nő. ha nem ezzel csalt volna meg, megcsalt volna egy másikkal.
2023. aug. 3. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!