Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki ha olyan férfival járok össze , akinek van barátnője?
Sajnos szerelmes lettem ebbe a féfiba, aki a kollegám, de a barátnője közénk áll. Azt mondta nekem, hogy elhagyja a barátnőjét értem, de ez félév alatt még mindig nem történt meg . Mit kellene tennem?
Hogyan tudnám magamhoz láncolni?
Tudom hogy nem szereti a csaját, mert akkor nem szeretkezne velem.
De akkor miért nem hagyja ott, főleg úgy, hogy én a csajjal ellentétben több Mindent megengednek neki az ágyban…
És szerintem ő is belém szerelmes, mert múltkor majdnem teherbe estem,és akkor azt mondta hogy megoldanák, ami szerintem azt jelenti , hogy mindketten szerelmesek vagyunk .
24/n és 32/f .:-)
Már első mondat után egyértelmű volt, hogy trollkodsz.
De milyen már az, aki még ebben is béna? :')
Kedves utolsó , köszönöm szépen , de az eletem jelenleg, és nem trollkodom. Leirtam azt ami történt az elmúlt fel elvben , hogy megtudjam kivulrol nézve mennyire durva, mert a barátaim már nem szeretik ha errol beszélek.
De az erzeseimrol meg nem tehetek , elég szörnyű hogyha azt hiszitek ez egy troll kérdés mert nekem tényleg minden gondolatom szinte körülötte forog..
Na aztán azt te honnan tudod,hogy a barátnője mit enged az ágyban?
Fogadjunk ő mondta. Vagy ott voltál gyertyát tartani? Fog még cifrábbakat is mondani,csakhogy megtartson ágyasnak. De az tuti,hogy a nője helyére nem akar téged rakni.
"A barátnője közénk áll"
Pont te akarod elszakítani a párjától és te vagy a harmadik, erre egy ilyen mondatot leírsz. 🤣🤦🏻♀️
Ha a párjának hazudik és megcsalja, akkor szerinted veled mit csinál?
Nem fog szakítani miattad, csak nem képes a hűségre.
Nem tudom, hogy mennyire kamu a kérdés, de ....
Ne számíts komoly kapcsolatra egy olyan dologból, ami megcsalással indul. 2-3 év mulva megint lesz egy másik munkahelyen egy másik kolléga, akivel lazán megcsal majd, hiszen itt már kiderült, hogy morálisan nem igazán nagy probléma számára és még csak nem is elég egyenes, hogy megfelelően kezelje a helyzetet a csalás megtörténte után.
Tehát ilyen emberrel nem lehet hosszútávra tervezni. Most megmutatta, hogy ha a megfelelő lehetőség elétárulkozik, akkor élni is fog vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!