Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MrGhostsX kérdése:
Hogyan tudhatnám meg hogy megcsalt e a barátnőm?
Figyelt kérdés
Annyit biztosra el mondott ő is hogy ült egy másik csávó auotójába és el vitte egy helyre mert egy munkahelyen dolgoznak, de ezt ő nem mondta el nekem csak most amikor már minden szar lett, nem értem miért titkolta el, aztán a fiú nem akivel elvileg megcsalt azt mondta pár embernek hogy le fekudt vele, szerintetek mennyire lehet ennek hinni? Kertem a lányt nyilván hogy mutassa meg a chatet hogy miről beszéltek, de nem szerette volna, mit kene tennem2023. júl. 30. 12:43
A kérdező szavazást indított:
Hagyjam az egészet és lépjek túl rajta mert megcsalt
Maradjak mert nem csalt meg
Ne maradjak de szerintetek nem csalt meg
19 szavazat
1/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy, ezen a ponton ez a kapcsolat már nem menthető szerintem.
3/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek a fiú igazat mondd? Vagy csak próbál bika lenni és faszkodni hogy kurt vele?
2023. júl. 30. 13:41
4/10 anonim válasza:
Hát ilyet se olyan pasik kerdeznek akik bármikor lecserélnek bàrmilyen csajt ha vmi nekik nem tetszik:D
Ezek szerint nem a csaj tapad rad hanem örülhetsz hogy neked jutott egy.
Ami azt jelenti hogy qmiken ma vergodsz olyanokon fogsz vergodni egyfolytában az egesz kapcsolatban.
Juj miért lájkolta az a srác, miert csetel masikkal, miert hivták meg valahova, miert nem irt nyaralás alatt.
Élj akkor igy.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem egoizmusbol de lenne kire le cserélni a csajt, de nem akarom mert tényleg szeretem, de mostmar nem tudok megbízni benne egyáltalán, szóval kicsit nem így van 4/4es
2023. júl. 30. 13:55
6/10 anonim válasza:
Ha lehetne más akkor nem erdekelne az egyiket ki furikázza ki nem.
7/10 A kérdező kommentje:
Jah mert szerinted az életedben minden ilyen könnyen működik hogy szembe kopjuk a másikat és ott hagyjuk mint a szart ugye?
2023. júl. 30. 14:07
9/10 anonim válasza:
Félrekúrt. Te vagy az egyetlen aki nem látja :DDD: Nyald ki belőle a másik cuccát te lúzer :DD
10/10 anonim válasza:
Mire vársz baszod? Nem hajlandó bizonyítani az igazát, dobd ki a picsába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!