Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bemártsam a barátnőjénél?
Van egy fiú, aki kezdetben udvarolt nekem, de akkoriban még úgy nem volt meg az összhang meg komolyabbat nem is mert lépni. Ezután összejött egy másik csajjal, viszont mellette mi ketten barátok maradtunk. Egy darabig ez így ment, aztán a fiú elkezdett velem chaten, majd személyesen is flörtölni.Azokban az időkben volt pár szájrapuszi, majd jó 1 éven belül egy szenvedélyes csók is ami utána szexben folytatódott. A szex után kissé bűntudatom volt viszont nagyon élveztem. Ő mondta nekem hogy szeretné még, és 1 éven át amikor jól esett eljött hozzám és lefeküdtünk. Viszont kezdtem megelégelni hogy a barátnőjét velem csalja, illetve heti 1 légyottos talinál többet nem várhatok tőle. Mert nem értettem, miért akar a barátnőjével maradni, ha közben az első adandó alkalommal rám nyomul és csalja, hazudik neki. Egyszer ezt meg is fogalmaztam neki egy üzenetben, amit a barátnője meglátott. A csaj elszámoltatta, de a fiú csak addig mondta el a sztorit, hogy smároltunk, és feltételezem, úgy állította be hogy ő aztán nem akarta, mivel a csaj nem vágta ki, hanem ráparancsolt hogy szakítson meg velem mindenféle kapcsolatot. A fiú ezt meg is tette, blokkolt mindemhonnan 1 szó nélkül, és napokig nem értesített a történtekről. Sajnos egy munkahelyi felületen elfelejtett blokkolni, ott kérdeztem rá hogy mégis mi is van. Ott persze mentegetőzött hogy akart róla szólni hogy miért tiltott le stb., de mégsem szólt...még nekem kellett utánajárni. Most azt akarja hogy titokban beszélgessünk, de elegem van már a titkolózásból. A barátnőjével most terveznek összeköltözni, így jelezte hogy majd kevesebb megcsalós eseményt szeretne. Vagyis kedvére akart használni, amíg nem volt itt a csaj, rám jött, most, hogy jön, vonuljak háttérbe. Ti mit tennétek a helyemben?
Ja és a legjobb az volt hogy mondta hogy ha én tényleg szeretem őt akkor annak is örülök ha mással boldog🤣🤣🤣
Kicsit olyan érzésem van, hogy féltékeny vagy a csajra és azt hitted, hogy ha majd osszejartok, hirtelen beled szerelmesedik.
Most, hogy egy év után rajottel, hogy nem így lett, szaladnal elmondani a csajnak.
Ha annyira zavart volna ez a helyzet, akkor nem egy év után jutna eszedbe szólni neki.
Szépen hagyd őket beken, előbb utóbb úgyis minden kiderül.
Én inkább a helyedben elkezdenék a naivitásodon, és a jellemeden dolgozni.Valamint a gusztus skálán is szűkítenék. Sosem értettem, hogy mi lehet vonzó egy közvetlenül másik pinából jövő faszon.Brrr! Aztán, ha ezzel megvagy, akkor a jövőben messzire kerülni az ilyen gusztustalan félrebaszó pasasokat. A helyzet az babám, hogy a hiba valójában benned van főként, hiszen láttad a valóságot, ennek ellenére mégis rendszeresen szétraktad neki. Ki kell nőni a mesékből, a valóságban csak nagyon minimális esetben van happy and az ilyen sztoriknál. Arról nem is beszélve, hogy aki szeret egyszerre két kapura is lőni, az nem változik meg soha. Max., ha impotens lesz. Addig is várnál a csodára? Neki ez egy életforma titokban vagy anélkül. A fix kapcsolata is rájön majd idővel. Aztán vagy kibassza vagy elviseli. Attól függ milyen fokú kapcsolatfüggőségben szenved. Ha nagyfokú, akkor hiába mondasz neki bármit, falra hányt borsó esete.
Szóval, inkább magadon dolgozz, hogy többé ne kerülj ilyen helyzetbe.
A múltkor se hitt neked, és most se fog. A pasi előadja majd, hogy csak szét akarod szedni őket, mert nem kaphatod meg.
Az tény, hogy ugyanúgy hibás vagy, hiszen pontosan tudtad, hogy veled csalja a barátnőjét.
Ettől függetlenül szerintem joga van tudni, hogy mi zajlik, főleg összeköltözés előtt. Ha nem veled, akkor mással fogja csalni ez a fas2kalap.
Elkezdenék a pasival beszélgetni, hogy legyen teljesen egyértelmű bizonyíték, hogy volt is szex és akar is még szexet. Aztán ezt küldeném át. Vagy beszélj le egy randit a pasival, és a beszélgetés mellé küldd el a lánynak a helyét és az időt, hogy ha nem hisz neked, akkor higgyen a saját szemének.
Természetesen ezek után a pasit el is felejtheted, mert meg fog utálni. Illetve esélyes, hogy a csaj ezek után se dobja ki. Ha az a célod, hogy megszerezd ez a főnyeremény aranyfas2ú férfipéldányt, akkor hagyd az egészet, nincs sok esélyed.
A csaj nem fogja kidobni, kakant a szarkeverésedre.
Téged meg ugyanúgy ürítésre fog használni a srác, mint eddig, továbbra sem fogsz kelleni neki másra.
Be ne állítsátok már a csávót szentnek.😀
Bizonyítékaim vannak, ha nem hinné el, elég konkrétak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!