Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Bemártsam a barátnőjénél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bemártsam a barátnőjénél?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki kezdetben udvarolt nekem, de akkoriban még úgy nem volt meg az összhang meg komolyabbat nem is mert lépni. Ezután összejött egy másik csajjal, viszont mellette mi ketten barátok maradtunk. Egy darabig ez így ment, aztán a fiú elkezdett velem chaten, majd személyesen is flörtölni.Azokban az időkben volt pár szájrapuszi, majd jó 1 éven belül egy szenvedélyes csók is ami utána szexben folytatódott. A szex után kissé bűntudatom volt viszont nagyon élveztem. Ő mondta nekem hogy szeretné még, és 1 éven át amikor jól esett eljött hozzám és lefeküdtünk. Viszont kezdtem megelégelni hogy a barátnőjét velem csalja, illetve heti 1 légyottos talinál többet nem várhatok tőle. Mert nem értettem, miért akar a barátnőjével maradni, ha közben az első adandó alkalommal rám nyomul és csalja, hazudik neki. Egyszer ezt meg is fogalmaztam neki egy üzenetben, amit a barátnője meglátott. A csaj elszámoltatta, de a fiú csak addig mondta el a sztorit, hogy smároltunk, és feltételezem, úgy állította be hogy ő aztán nem akarta, mivel a csaj nem vágta ki, hanem ráparancsolt hogy szakítson meg velem mindenféle kapcsolatot. A fiú ezt meg is tette, blokkolt mindemhonnan 1 szó nélkül, és napokig nem értesített a történtekről. Sajnos egy munkahelyi felületen elfelejtett blokkolni, ott kérdeztem rá hogy mégis mi is van. Ott persze mentegetőzött hogy akart róla szólni hogy miért tiltott le stb., de mégsem szólt...még nekem kellett utánajárni. Most azt akarja hogy titokban beszélgessünk, de elegem van már a titkolózásból. A barátnőjével most terveznek összeköltözni, így jelezte hogy majd kevesebb megcsalós eseményt szeretne. Vagyis kedvére akart használni, amíg nem volt itt a csaj, rám jött, most, hogy jön, vonuljak háttérbe. Ti mit tennétek a helyemben?

Ja és a legjobb az volt hogy mondta hogy ha én tényleg szeretem őt akkor annak is örülök ha mással boldog🤣🤣🤣

2023. jún. 20. 06:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%
Nyilván nem szent, ahogy te se. De elég fura, hogy hirtelen te egy korrekt angyalkává avanzsálódtál, amikor rájöttél, hogy nem lesz ebből semmi. :D Pedig eddig megfelelt a felállás. Ha nem tudtál volna a barátnőről, akkor azt modnom tök jogos, egye meg amit főzött. De itt mindketten jellemtelenek vagytok, ezért nem lenne korrekt részedről. Inkább lépj tovább.
2023. jún. 20. 11:37
 12/22 anonim ***** válasza:
91%

Mind a ketten erkölcstelen dolgot csináltatok.

Viszont ha ezzel még neki állsz a srác barátnőjénél ugrálni, csak magadat járatod le.

Ha meg hiszel a világ egyensúlyába, akkor úgy is vissza üt neki( és neked is).

2023. jún. 20. 12:42
 13/22 anonim ***** válasza:
94%

Ki fogja magyarázni magát a csávó, a csaj halál szerelmes belé, mindent el akar neked hinni.

Hacsak nem HD minőségű videód van dátummal ellátva arról, ahogy megpakol, akár egy beszélgetésre is mondhatja a srác, hogy Photoshop. (Tapasztalat)

Plusz én biztos nem égetném magam azzal, hogy foglalt kolbászt cumiztam egy évig, majd amint kihúzzák alólam, rohanok árulkodni.

De a döntés úgyis a tiéd.

2023. jún. 20. 12:43
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok: *mindent el akar NEKI hinni
2023. jún. 20. 12:43
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
A csávót senki sem állítja be szentnek. Nem az. Az viszont kva nagy probléma, hogy te viszont nem veszed észre a saját szintén nem szent viselkedésedet. Meghàgott, mert volt rá lehetősége, hiszen nem zártad össze a lábaidat előtte,annak ellenére sem, hogy tisztában voltál a körülményekkel.Ez egyértelműen a te kizárólagos hibád. Ha nem fekszel hanyatt neki, akkor most nem lenne ez a problémád. Nem egyszerűbb lenne most az életed? Ha meg a bonyodalmakra vágysz, akkor meg nincsen jogod nyávogni, ha bekövetkeznek. Mert ez itt most csak szimpla nyávogás.
2023. jún. 20. 12:47
 16/22 anonim ***** válasza:
29%
Én amúgy bemártanám…..
2023. jún. 20. 16:43
 17/22 anonim ***** válasza:
74%
Én is megtenném,bár a csaj úgysem fog hinni neked
2023. jún. 20. 17:06
 18/22 anonim ***** válasza:
84%
Vesztettél és ez fáj
2023. jún. 20. 18:51
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Remelted hogy ha úgy rádjár, akkor te jobb vagy es akkor majd előkap egy gyűrűt, hogy te vagy az igazi, a barátnőt meg se kefelte soha es kikürtöli a facebookon h ime a nyertes lovaglónő 😅😅😅
2023. jún. 20. 18:53
 20/22 anonim ***** válasza:
91%
Majd ő bemártja neked, ahogyan eddig is tette. Egyet füttyent, te meg rohansz feküdni(alája).
2023. jún. 21. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!