Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csupán véletlen?
Sziasztok, van egy kapcsolatom ami mar 5 eve tart, szerencsere az utobbi harom evben kiegyensulyozottan :)
A 1. Es 2. Evben gyakran osszezordultunk, majd a 2. Evben volt a melypont mikor kulon koltoztunk, de kapcsolatban maradtunk, mindkettonknek lett “udvarloja” de en nem eltem a lehetoseggel, mig a parom igen. Ez a bili borult, de idovel megoldottuk es azota immaron 3. Eve gondtalannak mondhatom a kapcsolatunkat.
Most sokan lehet hulyenek fognak majd nezni, de az utobbi idoben valami oknal fogva elkezdtem nezni annak a nonek az oldalat akivel meg volt viszonya vagy talalkak mindegy minek nevezem.
Es valamiert furcsa erzes fogott el, mert az illeto, olyan ruhakat kezdett el hordani amit a parom kifejezetten kedvel, olyan eteleket italokat fotozgat be amik szinten az o izlesere hagyatkoznak, es azota sincs egy olyan palija akit “mutogat”. ( o abba a csoportba tartozik akik mutogatjak a dolgaikat, koztuk a kapcsolatait is)
Ezek lehet mondva csinalt dolgok, meg lehulyeztek, meg belealltok a mondandom moge, hogy nem is kiegyensulyozott a kapcsolat, ha ez a dolog a fejemben megszuletett, vagy minek kezdtem el nezegetni, ha nem ugy van stb.
De legyszives inkabb csak a targyra valaszoljatok meg ha fedi is ezeket a dolgokat, vagy mikeppen jarhatnek ennek utana, anelkul hogy ezt egymassal kellene mwgbeszelni? Roppant kellemetlen lenne nekem, ennyi ev utan nagyobb gondot okozna kettonk kozott mint az a gombostu hegyni gondolatom ami a fejemben van.
Koszonom!
Nem gombostűfejnyi gondolat van ezzel kapcsolatban a fejedben, hanem egy dinnye.
Állj elé és kérdezd meg, hogy megmondaná-e neked egyenesen, ha már nem érezné jól magát veled a kapcsolatban, vagy inkább fogná magát és megcsalna.
Illetve kérdezd meg mi a véleménye egy nyitott kapcsolatról, élne-e olyanban, szeretne-e kalandozni mindenfelé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!