Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szòlnàl a feleségnek, hogy a fèrje kettös életet èl?
Fel kellene nőni, ez nem tini kategória, habár ezen az oldalon úgy tűnik az. Ne szólj neki.
Olyan mintha nagyon féltékeny lenne valaki...
Én szólnék de csak kultúráltan, és nem áldozatot játszva. Hogy miért ? Mert én is örülnék, ha valaki ilyet elmondana nekem is van jogom ahhoz, hogy egy tisztességes pasit keressek.
De nem azért hogy utána vele legyek te jó ég ilyen pasit siratni se szabad.
Van ilyen ismerősöm aki szintén évek óta csalta az asszonyt. A szerető szólt a feleségnek hogy ez a szitu....
És az asszony mit csinált?
Egy nagy büdös semmit!
Kicsit mérgelődött és csendben maradt. Nem akart válni. A férj sem.
Viszont ezek után a férj azonnal kipenderítette a szeretőt, mint macskát sz_rni. Még a pasi volt vérig sértve, hogy elrontották a "játékát".
Sokszor semmi értelme szólni. A feleségek általában nem csinálnak semmit, ha az anyagiak, lakhatás miatt kötve van a kezük. Minden marad a régiben a szerető viszont pofára esik.
Én szólnék. Amúgy is szakítanék a fickóval, tudod, ki akarna ezek után bárkivel lenni, aki így átver engem (is), szóval az tökre nem érdekelne, hogy megharagszik rám. De az asszonynak is joga van tudni, mit művel a háta mögött a férje. Aztán az persze már rajta áll, hogy mit kezd az infóval, nyilván amíg nem tud a dologról, addig döntési helyzete sincs.
És igen, engem a bosszú is mozgatna részben, de nem teljesen mindegy, mi az indok? A helyes döntés akkor is az, hogy beavatod a feleséget is ilyen helyzetben, mindegy, hogy haragból, sértett egóból vagy felebaráti szeretetből teszed.
Jó is ez a más életében vájkálás, egesz iparágak épülnek rá. Ahelyett, hogy az emberek felnőttként kezdenének viselkedni. Az melós, de mennyivel jobb a dedó.
A feleségek azért nem borítanak, mert így nem nekik kell szexelni, unják a férjüket mint állat, de így legalább valaki más elvégzi a "feladatot", mellette a gyalogló ATM meg hazahordja a pénzt.
A férj meg azért nem válik, mert az állam a csontjáig lenyúzza a válással, és nem akar 50+ évesen mindent a nulláról kezdeni.
A szerető meg azért nem erőlködik, mert olyan balekot akit nem kell a nyakába vennie, és ezzel együtt is fényezi az egóját, azt mindig fog találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!