Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezhet még olyan igaz és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet még olyan igaz és tisztességes kapcsolat a mai világban ahol nem történik hűtlenség?

Figyelt kérdés

Érdekelne ki mit gondol erről, véleményeket és tapasztalatokat is írhattok.

21 éves lány vagyok, még nem volt komoly kapcsolatom csak sok alakuló inkább. Tehát én nem éltem át a megcsalás okozta fájdalmakat, csalódásokat, megaláztatásokat szerencsére, de magam köré nézve szerte a világban számtalan kapcsolatban ez van, és ez elkeserítő. Elgondolkodtam most ezen a témán.

Amelyik kapcsolatról külső szemmel meg se gondolná az ember hogy hűtlenség megy, ott is jelen van. Már ott tartunk hogy nem is ismerni olyan párt, ahol nem csalják meg egymást. Mert akikról el se hinnéd, ott is problémát okoz ez. Én belelátok ezeknek a kapcsolatoknak a hátrányaiba is, és olyankor mindig örülök, hogy nekem nincsenek ilyen gondjaim.

Társas lények vagyunk ugye és mindenki vágyik párra, de mikor ilyeneket látok annyira elmegy a kedvem mindig attól hogy kapcsolatban legyek, mert már iszonyatosan ritka egy igaz jól működő őszinte kötelék. Ahol nem bántják meg egymást, nem történik olyan mértékű probléma amit már ne lehetne megbeszélni, ahol megfelelően kommunikálnak egymással és szívből szeretik egymást, és később ezen a gyerek vagy gyerekek sem változtatnak negatív irányban. Nem hidegülnek el egymástól, nem unnak egymásra, fent tartják a szerelmüket.

Én csak akkor leszek kapcsolatban ha meg vagyok róla győződve hogy érdemes azzal a személlyel, és tisztában vagyok vele hogy én igazán érett és felkészült vagyok hozzá. Egy érett felfogású ember nehezebben lép bele egy kapcsolatba. Sokan felelőtlenül mennek bele.

Nem azt akarom most ezzel mondani hogy én hű de álomvilágban élek ahol minden rózsaszín és sosem lesz semmi probléma. De az csaknem álomvilág hogy ne legyen hűtlenség egy kapcsolatban.

Mit gondoltok, van olyan ahol nincs megcsalás? Létezhet olyan? Ahol tényleg a kísértések ellenére hűségesek maradnak egymáshoz és tisztelik a másikat annyira hogy ellenálljanak. Tehát nagyobb a párjuk iránti érzelem mint egy izgalmas kísértés. Tudjuk, hogy már egy Shakirát is lazán képesek megcsalni, de lehet bármilyen tökéletes egy nő, az erre hajlamosabb emberek akiknek alapból ilyen is a vére, az életformája, az hideg vérrel megteszi.

2023. júl. 21. 21:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
ffi reszrol talan 50 felett
2023. júl. 21. 21:45
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
létezik.
2023. júl. 21. 21:48
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
babies.forEach(Baby::manage);
2023. júl. 21. 21:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én most frissen egy hűtlen kapcsolatbó.. szerintem létezik, de kibszott ritka lehet. Nekem elment a kedvem a kapcsolatoktól így őszintén..
2023. júl. 21. 21:54
 5/13 anonim ***** válasza:
74%

Létezik, de óriási kincs olyan embert találni, aki nem hűtlenkedik (érzelmi szinten se).

Legtöbbször azért nem teszi sok ember, mert már nem kívánja a szexet egyáltalán, egészségügyi problémái vannak, amúgy inkább az a többség, hogy kufircol, flörtöl, csokolozik harmadik személlyel miközben partnere van. :/

2023. júl. 21. 22:10
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Az én párkapcsolatom majdnem 8 éves, és sosem csaltuk meg egymást,egyszer tetszett valaki, de sosem történt semmi. Jobban szerettem annál a páromat, hogy belemenjek ilyenekbe, pedig akkoriban nagyon nehéz volt kettőnknek. Nem jövök kísértésbe, sosem jöttem, és nem okoz nehézséget jól érezni magam vele. Boldog vagyok vele és őszintén szeretem.
2023. júl. 21. 22:19
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Ma már nem, sajna ez is a folyamat része lett.
2023. júl. 21. 22:37
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
Létezik. Nekem épp részem van benne. Ha megcsalna a párom, akkor sem gondolnám, hogy akkor biztos mindenki más is megcsalna. De jelenleg ez fel sem merül, boldogok vagyunk.
2023. júl. 22. 00:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, de a lottó 5-s szintjén. Nem túl gyakori. Az önuralom, a másik tisztelete, megbecsülése, a hozzávaló teljes mértékű őszinteség nem túlságosan jellemző társadalmunkban. És az elkövetett tettek felvállalása sem.
2023. júl. 22. 05:30
 10/13 anonim ***** válasza:
82%
A hűség elhatározás kérdése.
2023. júl. 22. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!