Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A párom mellett fizetős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom mellett fizetős lányokhoz megyek, akkor viszonylag biztonságban vagyok?

Figyelt kérdés

Régóta vagyok a barátnőmmel, nagyon szeretem, tényleg jó vele de nyilván a szex már nem olyan, a szexualitás már nem olyan. Hat év után már olyan mintha saját fenekedet fognád lassan. Vágy fogott el azzal kapcsolatban hogy más nőkkel is legyek, lehet engem elítélni de igen mostanában gondolkodtam arra hogy fizetős csinos lányokhoz menjek.

Nyilván nem akarom elhagyni a páromat, mert mint mondtam azért szeretem csak szexuálisan már nem olyan, ha fizetős lányokhoz megyek, akkor biztonságban leszek, ők diszkréten kezelik a helyzetet kicsi a lebukás esélye?

2023. júl. 21. 19:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%
Ennyit a szexuális kultúrádról. Hat év még semmi, pontosan olyan izgalmas és változatos kellene, hogy legyen, mint az elején. Te nem szereted ezt a lányt. Nem azon dolgozol, hogy jó legyen. Mert a prostizás az olyan változatos, meg izgalmas, hogyne! Hagyd el szegényt, rohadtul nem egy takonygerincű férget érdemel.
2023. júl. 21. 20:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Viszonylag.

De a prosti is idő és pénz, és ez a kettő fel szokott tűnni. Sima szeretői kapcsolatnal is ebből lesz a legtöbb lebukás.

Sok nő amúgy is megérzi, ha a pasija sumákol.

2023. júl. 21. 21:11
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
Minden nap el fogok menteni egy kérdést vagy kommentet, ami bizonyítja, miért jó nőként szinglinek lenni. Ez lesz a mai.
2023. júl. 21. 21:35
 14/16 anonim ***** válasza:
12%
Attól függ hol laksz. Én itt pesten még a tinder és fb társkereső kombót is nyomom. Volt hogy kolléganőjéve találkoztam, de ahelyett hogy lebuktatott volna, inkább áthívott magához. Úgyhogy csak az amatőrök buknak be.
2023. júl. 22. 02:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem próbálnád meg a párterapiat vagy beszélgetnétek arról kinek mik a vágyai? Hidd el valószínűleg a lánynak is uncsi ha 6eve mindig ugyanúgy csináljátok...

Amúgy a 6év elég kevés, ha vele akarsz lenni akkor az még elég sok év amikor szexuálisan aktívak vagytok (elvileg).20evig heti szinten fizetni egy prostit...az elég sok pénz és akkor a probléma még továbbra is fennáll.

Igen,továbbá gerinctelenség is.

2023. júl. 22. 08:44
 16/16 anonim ***** válasza:

en nem itellek el, de lebeszellek rola.

egyik ismerosom baratnoje is a dokinal tudta meg, hogy a srac felrejar. a hulye barom a nemibeteg gondozoban meg meg is kerte a csaj kezet :DD

ha a csajoddal nem jo, nem izgalmas a szex akkor vagy dobjatok fel valamivel vagy engedd el a lanyt, mert csak az idejet pocsekolod.

40F

2023. júl. 23. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!