Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A párom mellett fizetős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom mellett fizetős lányokhoz megyek, akkor viszonylag biztonságban vagyok?

Figyelt kérdés

Régóta vagyok a barátnőmmel, nagyon szeretem, tényleg jó vele de nyilván a szex már nem olyan, a szexualitás már nem olyan. Hat év után már olyan mintha saját fenekedet fognád lassan. Vágy fogott el azzal kapcsolatban hogy más nőkkel is legyek, lehet engem elítélni de igen mostanában gondolkodtam arra hogy fizetős csinos lányokhoz menjek.

Nyilván nem akarom elhagyni a páromat, mert mint mondtam azért szeretem csak szexuálisan már nem olyan, ha fizetős lányokhoz megyek, akkor biztonságban leszek, ők diszkréten kezelik a helyzetet kicsi a lebukás esélye?

2023. júl. 21. 19:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Diszkréten kezelik, és úgy látom, tükörbe is tudsz nézni utána.
2023. júl. 21. 19:18
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Ilyen pasiktól mentsen a jó isten. Úgy látom neked ez teljesen természetes dolog hogy félre kursz...szereted te a jó nagy fenéket akkor nem akarnál neki fájdalmat okozni még csak az esélyét sem adnád meg ennek de te szándékosan akarod ezt. Remélem gyereket sose szül majd neked.
2023. júl. 21. 19:22
 3/16 anonim ***** válasza:
97%

Majd ha összeszedsz valamit és átadod a feleségednek, akkor lebuksz. Ha előbb nem.

Remélem, a nejed is a jóképű szomszédfiúval dug.

2023. júl. 21. 19:23
 4/16 A kérdező kommentje:
Amiről nem tud az nincs....
2023. júl. 21. 19:24
 5/16 anonim ***** válasza:
87%
Onnan veszed észre, hogy kamu a kérdés, hogy ordít az ostobaság és a provokáció a kérdésből 😂😂😂
2023. júl. 21. 19:27
 6/16 anonim ***** válasza:
97%
Akkor is ezt írnád, ha ő csalna meg?
2023. júl. 21. 19:32
 7/16 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem a kérdező csak monitoron keresztül látott nőt. 😂
2023. júl. 21. 19:35
 8/16 anonim ***** válasza:
9%
Biztonságban vagy. Jó szórakozást!
2023. júl. 21. 19:35
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
ahhoz már viszont gyáva vagy, hogy ezt tőle kérdezd meg...
2023. júl. 21. 19:40
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehetsz akár évekig is, de lehet, hogy rögtön elkapsz valamit, lehet, hogy valamilyen ismerős meglát és infózik a párodnak/te kotyogod ki részegen, az a "baj" = jó benne, hogy mindig benne van a pakliban, hogy kiderül, nincs garancia rá.

Értem én, hogy 6 év után unod már hogyha nem szereted, de miért nem lehet szakítani és szexelni azzal, aki csak hajlandó rá? Vagy ha már egyszer nem is kívánod akkor miért nem hétköznapi nővel akarsz lenni, akibe belészeretsz?

Nem szereted, tiszteled a párod, hogyha meg akarod csalni! Önző vagy, csak a saját kényelmed nézed, amit nyújt számodra!

(Nem félsz, hogy egyszer visszakapod? Nem biztos, hogy hűtlen lesz hozzád valaki, de valami fájdalmas érni fog tutira és nem lesz rád tekintettel a következő párod, ha te se voltál a mostani párodra!)

2023. júl. 21. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!