A Mega letöltő program fizetős vagy ingyenes ?
Figyelt kérdés
Ez a fehér M betű egy piros körben.
Letöltenék valamit és az írja ki import to M vagy dowloand.
Gondolom a letöltésre kell katt.
Még nem használtam Mega-t azért kérdem.
2021. jún. 22. 14:50
1/8 anonim válasza:
A Mega egy felhőtárhely, mint a Dropbox, Google Drive, Onedrive. Az importtal (eléggé adja magát a szó magyarul is) a saját Mega fiókodhoz adod hozzá, downloaddal meg az saját gépedre töltöd le. Maximum akkor fizetsz ha amit importálnál nem fér el az ingyenes tárhelyeden és bőveteni szeretnéd.
2/8 anonim válasza:
Miért nem próbálod ki, mitől félsz? Az interneten nincs utólagos fizetés, ha valami fizetős akkor addig nem használhatod amíg ki nem fizeted. Ha letölthető és próbaverzió, ki fogja írni a feltételeit. Ha letölthető és ingyenes, látni fogod rajta, hogy ingyenes, hiszen ingyen letöltötted, szabadon telepítetted és az működik. Ha csak fizetős, nem fogod tudni letölteni.
3/8 anonim válasza:
Napi limit van, vagyis egy nap regisztrált free felhasználóként 5GB-ot lehet letölteni.
Felhőtárhelynek pedig a szintén free felhasználó 50GB-ot tölthet fel összesen.
Ha ezek a mennyiségek kevésnek bizonyulnak akkor kell fizetni havidíjat, vagy kivárni az időt a napi limit miatt.
5/8 anonim válasza:
#4 az az 50 pont kereken 50GB ingyenes tárhely:
7/8 anonim válasza:
május végén reggeltem, akkor adott 50, kerek 30nappal később levitte 20ra és közölte h pucoljam ki...
8/8 anonim válasza:
Pár honnappal mikkor még használtam 15GB-t adott ingyen 30 nap után, akkor felemelték 20GB-ra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!