Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Soha nem voltam huseges egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem voltam huseges egy kapcsolatomban sem? Szenvedek?

Figyelt kérdés

Rajottem igy atgondolva, hogy egy kapcsolatomban sem voltam hu, kovevev 1-2 ami 1-3 honapnal nem tartott tovabb, de a tobbiben felreleptem. De sosem remdszeresen csak annyiban, hogy kb az elejen 1x aztan ez megnyugtatott, hogy hm most mar ha te megcsalsz bennem van egy elegtetel, hogy nem baj en is megtettem.

Van egy uj kapcsolatom 3 honapos es par hete szetfeszulok, mert vivodok magammal, mert meg akarom csalni hogy megnyugodjak. Ha nem teszem meg 0-24 kattogok, hogy o hutlen es atver majd es nem tudok nyugodni..

Nem mindenkit csaltam meg “szexualisan” volt hogy csak “csokok” bar az a tini kapcsolatokra volt jellemzo. Nem merem a pszichologusnak sem elmondani, felek elitelne..valakivel vplt hasonlo? :(

2023. júl. 17. 17:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%

Magadat vetited ki másra.

Te okozod sajat magadnak a féltékenyseget.

2023. júl. 17. 18:35
 12/13 anonim ***** válasza:
53%
Önértékelési probléma,gyenge akarat.
2023. júl. 17. 18:39
 13/13 anonim ***** válasza:
66%
Mindenki magából indul ki. Ez a mondás abszolút illik a rád. Hogy ez megváltozzon, valóban szükség lenne pszichológus segítségére.
2023. júl. 17. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!