Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem voltam huseges egy kapcsolatomban sem? Szenvedek?
Rajottem igy atgondolva, hogy egy kapcsolatomban sem voltam hu, kovevev 1-2 ami 1-3 honapnal nem tartott tovabb, de a tobbiben felreleptem. De sosem remdszeresen csak annyiban, hogy kb az elejen 1x aztan ez megnyugtatott, hogy hm most mar ha te megcsalsz bennem van egy elegtetel, hogy nem baj en is megtettem.
Van egy uj kapcsolatom 3 honapos es par hete szetfeszulok, mert vivodok magammal, mert meg akarom csalni hogy megnyugodjak. Ha nem teszem meg 0-24 kattogok, hogy o hutlen es atver majd es nem tudok nyugodni..
Nem mindenkit csaltam meg “szexualisan” volt hogy csak “csokok” bar az a tini kapcsolatokra volt jellemzo. Nem merem a pszichologusnak sem elmondani, felek elitelne..valakivel vplt hasonlo? :(
Ismerek hasonlot. Eleinte neki is lelkiismeretfurdalása volt. Azota beletörödőtt, bàrkit csal.
40 utan se akar gyereket legalább nem csinal pá egyedulállo anyát. Ennyiben korrekt.
A pszichológus nem ítél el, azért tanult annak, hogy segítsen, azért fizetik. Tőled sokkal durvább sztorikat hallott már és nem mondhatja el senkinek, amit te mondasz neki, olyan mint egy pap.
Szépen mássz el hozzá, mert súlyos kötődési problémáid vannak és ez lehet múltbeli trauma is (gyermekkor akár - szülők csalták egymást, vagy az egyik a másikat).
8, nem teszem. Ok sem kotik az orromra amikor megcsalnak max a vegen.
Eleg egyszer megtennem azutan lenyugszom altaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!