Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csinálják azokat a megcsalásokat amik sosem derülnek ki?
Na megint itt van a szarrá pirospontozott hülyegyerek, aki minden megcsalós kérdés alá odaírja, hogy a szerető teszi tönkre a kapcsolatot, ha borít, és mindenki dögöljön meg, aki nem kussol a hűtlenségről, persze csak akkor, ha a férfi csal, mert neki szabad :D
Én 3szor csaltam, elmondom, hogy nem derült ki:
1.: Már halott volt a kapcsolat számomra, csak az exem nem engedett szakítani (erőszak, érzelmi zsarolás), én viszont közben már beleszerettem valaki másba, aki jobban bánt velem. Két hétig tartott a nagy szeretői viszonyunk, amikor újra megkíséreltem a szakítást és most volt segítségem is elmenekülni a helyszínről. Elmondtam, hogy szerelmes vagyok másba, ő megkérdezte, volt e köztünk valami, én letagadtam. Amúgy szex nem volt, csók meg kézzel kielégítés volt. Nem tudom, elhitte-e, nekem úgy tűnt, hogy igen, mert utána még próbálkozott visszaszerezni, azt mondta, csak akkor nem akar visszafogadni, ha már történt köztünk valami.
2.: Egy szűz sráccal jöttem össze, aki ráadásul mondta, hogy nem is nagyon vágyik a szexre, de én úgy éreztem, mostmár vagyok abban a korban, hogy meg kéne állapodnom, ha amúgy jófej és jól bánik velem, akkor legyen így. Én akkoriban összejártam szexelni egy sráccal, akivel nagyon jó volt, de csak maga a szex, emberileg nem kifejezetten. Na úgy voltam vele, hogy még utoljára szexelünk egyet, de ekkor már a szűz sráccal olyan 4 napja együtt voltam. Hamar kiderült, hogy nem fog működni a kapcsolat, ráadásul ő szakított velem, mert nem érez szerelmet. Ezt Messengeren közölte, bánatomban aznap lebeszéltem egy szexet ugyanazzal a sráccal, majd másnap találkoztam a szűzzel és szakított. Sosem mondtam meg neki.
3.: Szerelmes volt az exébe, amit annyira nem is próbált leplezni. Már eldöntöttem, hogy kidobom, aztán pont volt lehetőségem szexelni valakivel, mondom miért ne. Két nap múlva szakítottam vele, nem mondtam el neki soha. Hónapokkal később kiderült, hogy ő nem egyszer, hanem százszor megcsalt az exével, úgyhogy igazából tök mindegy, hogy én most megcsaltam-e, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!