Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet fennttartani egy viszonyt, ha érzelmek is vannak?
Sokszor találkozunk csak puszira, ölelésre, beszélgetésre. Szex ritkán van. Amikor felhozom a kettőnk dolgát nem igazán nyilatkozik. Ez regebb nem így volt. Naponta hívott, többször találkoztunk mint most. Mostanában távolságtartobb lett picit. Rakerdeztem és azzal magyarázta, hogy muszáj kordában tartania az érzéseit mert különben otthon fel fog tűnni valami és, hogy nehéz szetvalasztani a 2 "életet".
Valasrol sosem beszéltünk. Sosem hülyitett semmivel.
Mindketten házasok vagyunk és ez az első viszonyunk. Nem volt tervezve.
Meddig lehet egy ilyen helyzetet fennttartani? Valaki hasonló helyzetben? tudjuk, hogy ez így nem jó és nem helyes de eléggé belebonyolodtunk..1 éve tart..
A kérdésre a válasz, hogy bármeddig fenn lehet tartani, amíg a résztvevőknek ez örömet okoz és bírják ezt a kettősséget. A szeretőség nem való mindenkinek, bátran állítom, hogy az egyik legnehezebb kapcsolati forma. Magas szintű önismeret, önfegyelem szükséges hozzá és rengeteg alkalmazkodás, rugalmasság. Birtokló, egoista emberek jobb, ha elfelejtik.
Kérdező, te vagy a női fél? A pasi valószínűleg elkezdett ebből kihátrálni. :( Valószínű a szenvedély csökkent és így már kiesik a komfort zónából. Nem akar bebukni. Tartok tőle, hogy nem az érzelmeihez van köze.
5-ös!
Ez a férfi valószínűleg szereti a családját, nem szeretne az életén változtatni, az irányodba mutatott szenvedély pedig csökkent. A csökkenés általában minden kapcsolatban bekövetkezik, csak itt a házassággal ellentétben hiányzik egy csomó más összekötő dolog.
Én távolodnék a helyedben. Aztán meglátjuk arra mit lép. Erőltetni nem érdemes semmit. Én, ha belemegyek a viszonyba, akkor soha nem abból a célból teszem, hogy családot robbantsak! A gyerekeknek szükségük van az apjukra! Ha annyira rossz a házassága, akkor lépjen, de ne én legyek az oka.
Azt nem értem ,hogy ezek a hős szerelmesek milyen bátran félrelépnek,de
a lebukástól félnek.Vagy ez benne a pláne?A titokban rosszalkodás,mint a hülye gyerekek,aztán félünk anyucitól vagy apucitól.Ha ennyire nagy a vonzalom meg a szerelem akkor miért nem vállalják fel egymást gyávák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!