Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék utanajarni kivel beszelget, kivel csalhat meg
a férjem?
Figyelt kérdés
Tudom szanalmas. 1 honapja ugymond lebukott, hogy beszelget valakivel, vegul olyan helyzetben voltunk, hogy nem tudtam meg konkretan mi volt. Nag veszekedes, elvileg semmi olyan, csak felreerthettem volna azert nem mutatta neg.. Blabla. Ugymond nek beszelunk rola. Nem mondott el semmit. Tagadta vegig.De én erzem, hogy meg most is beszelget valakivel akivel tallakozott is esetleg. Nem tudom hogyan derithetnem ki. Instagram, facebookon gyanakszom. De ez semmi. Egyebkent latni rajta. De nagyon tud tagadni. Telefonjaba nem nagyon tudok belenezni, meg mindent letorol sztem, azota meg jobban vigyaz. Valakinek otlet? Hogy derithetnem ki, ki az es mi történik? Telefonjat nezni hogy miket nez? Az. Abaj nem tudom munkahelyen is mi tortenik. Azt mondd el amiz akar. Mit tegyek? Kideriteni akarom igazabol. Tenyeket kozolni. Mert tudom hogy ő semmo aron nem fogja elarulni. Múltkor mar osszepakoltam neki, tobb napig veszekedtunk es semmit nem vallot be. Nem mert nevet mondani. Cskahogy flort elofordult.
Köszi a jo valaszokat, tényleg 100xvegiggo doltam. Osazepakoltam mar neki, elkuldtem. De nem ment. Sirt. Konkretat akkor sem mondott. En nem tudok elmenni es nem tudom. Egyedul sem ellatni sem eltartani a gyerekeket.nincs szamitogepunk. Direkt kint hagyja a telefonjat, nincs abba semmi sztem. Mig itthon kuszkodok a gyerekeovel, nem fer bele sem flort, sem h ranezzen masra, aki ezt irta. En vert izzadok. Igenis az van amit en mondok. Ha megtudom inkabb meg szeretnem szegyeniteni.elmondani par embernek. Mert nimdenki azt hiszi ő egy dolgos szent. Ketszinu sajnos nagyon.
2023. júl. 4. 06:40
12/20 anonim válasza:
Magánnyomozó.
Egy ismerősöm felbérelt, képek is készültek. Amint meglátta a képeket/ténylegesen bizonyítást talált, hogy csalja, beadta a válókeresetet rögtön utána (ott is 2 kisgyerek volt).
2023. júl. 4. 07:06
13/20 anonim válasza:
Na pont ezért csal szét mert tudja hogy egyedül semmire se mész,szép kapcsolat.
2023. júl. 4. 07:38
14/20 anonim válasza:
De azért a két gyerek az kellett nagyon
2023. júl. 4. 07:39
15/20 anonim válasza:
Hiába néznéd meg a telefonját, nem fogsz benne találni semmit. Tapasztalat.
Ugyanígy viselkedett a volt feleségem is: gyanús volt, rákérdeztem, tagadta, még ő volt felháborodva. Először nem mutatta meg a telefonját, mert csak én vagyok bizalmatlan és ártatlanul gyanúsítgatom őt. Aztán magától mutatta a messengerét, hogy nincs semmi olyan beszélgetés rajta senkivel (addigra mindent törölt) Egyszer amikor dolgozott be tudtam lépni a messengerébe másik telefonról. Valóban nem volt semmi előzmény ami gyanúra adhatott volna okot, csak épp akkor kezdett el csetelni a szeretőjével. Láttam amiket irkáltak egymásnak, azt is, hogy kitörli a beszélgetést, nyoma se maradt. Persze ezt is letagadta amikor hazajött. A szemembe nézett, úgy hazudott. Később megtudtam hogy több mint egy éve viszonya volt már azzal a f@ssza@l.
2023. júl. 4. 09:13
16/20 anonim válasza:
Személy szerint én nem kutakodnék, hanem fognám a cuccait és szépen kiraknám őt velük együtt.
Mégha csak flörtöl is, de tudjuk, hogy több történik nem fér bele egy házasságba, úgyhogy menjen a szeretőjéhez, ráadnám a kabátot simán.
2023. júl. 4. 09:58
17/20 A kérdező kommentje:
Neki sincs senkije semmije, szeretoje tuti nincs, mert kb minden percrol tudok hol van. Nincs ideje ra egyaltalan. Itthon van vagy munkaban. Tehat ezert vagyok bizonytalan. Nem birom elviselni ha atvernek, vagy hülyének néznek. Mindennek utánamegyek. Csak gyerekektol nen sok idom van még nyomozgatni is. Köszi a tippeket. Nem olyan egyszeru az egész, hogy fogom s megyek.. Nem tudok. Meg nehogymar en menjek, en huseges vagyok, megteszek mindemt amire van idom es energiam. Ha ő ezt nem ertekeli nem viszonozza, igenis kell bizonyitek az ellenkezőjere es kicsinalom. Ne érezze soha jol magat. Ezvan.
2023. júl. 4. 11:56
18/20 anonim válasza:
15-ös vagyok. Az én feleségem is itthon, vagy "munkában" volt. Csak a munka alatt belefért más is. Most egy kicsit hamarabb kellett bemenni, most egy kicsit túlórázni kellett, most a kolléga helyett kellett beugrani. De olyan is volt, hogy munka közben rendezték le a volt nejem kocsijában. Mivel vendéglátásban dolgoztak, még elő is fordult, hogy tényleg a munka miatt kellett korábban menni, később jönni, soron kívül beugrani. Csak ez volt a ritkább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!