Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék utanajarni kivel beszelget, kivel csalhat meg a férjem?
Annak akinek nincsmit rejtegetnie az barmikor odaadja a telefonját. Igaz?!
Ő csal téged.
Szakítás/válás.
Valahogy kilesed a a telefonjan a feloldo kodot vagy mintat. Es mikor furdik vagy alszik vagy a gyerekkel foglalkozik es nem figyel beleolvasol.
H van gep amit mindketten hasznaltok azon is keresgelhetsz jelszavakat kodokat elmentve, vagy oda mar telpithetsz keyloggert ami minden leutott karaktert felegyez neked.
Lehetoseged van boven de ha mar ennyire fos a helyzet ha van valami ha nincs mar veszett a helyzet. Ebbol mar nem lesz sose jo kapcsolat...
A manipuláció hálójába kerültél. Nem akar elvesziteni téged, mert biztos pont vagy az életében, biztos pont=főz, mos, takarít, neveli a gyerekeket, és ha kell szét rakja a lábait.
Neki ennyi vagy.
Fent tartja a látszatot, elhinti neked a remény morzsáit, hogy kapaszkodj mindig abba a kis szalmaszállba, pl elhinti neked, hogy nincsen semmi a telefonjában, max 1-2 kicsit félreérthető dolog. Ezzel manipulál téged, mert itt rád bízza, hogy ez egy személy, vagy képek, videók stb lehet.
A legaljasabb ebben az egészben az, hogy szándékosan hagy téged főni a saját levedben, tehát ő tudja, hogy gyanítasz, sejtesz valamit, talán ezt még élvezi is, és direktbe hagyja, hogy lelkileg szenvedj, kicsinald magad. Amúgy ez a bántalmazás egy csendes, alattomos és sokkal undorítóbb formája.
Én a helyedben amíg dolgozik osszecsomagolnam a cuccait, vagy a cuccaim, mikor hazaér, elmondanam neki, hogy vagy megmutatja és megprobaljuk megoldani az elbszott kapcsolatunkat, vagy költözzön el, vagy én költözök el.
A megcsalás megtörtént, szerintem ezt te is tudod, a másik része jön még csak, hogy legyen elég tökös bevallani, amíg odáig nem jut el, nem tehettek semmit igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!