Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudnék utanajarni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék utanajarni kivel beszelget, kivel csalhat meg a férjem?

Figyelt kérdés
Tudom szanalmas. 1 honapja ugymond lebukott, hogy beszelget valakivel, vegul olyan helyzetben voltunk, hogy nem tudtam meg konkretan mi volt. Nag veszekedes, elvileg semmi olyan, csak felreerthettem volna azert nem mutatta neg.. Blabla. Ugymond nek beszelunk rola. Nem mondott el semmit. Tagadta vegig.De én erzem, hogy meg most is beszelget valakivel akivel tallakozott is esetleg. Nem tudom hogyan derithetnem ki. Instagram, facebookon gyanakszom. De ez semmi. Egyebkent latni rajta. De nagyon tud tagadni. Telefonjaba nem nagyon tudok belenezni, meg mindent letorol sztem, azota meg jobban vigyaz. Valakinek otlet? Hogy derithetnem ki, ki az es mi történik? Telefonjat nezni hogy miket nez? Az. Abaj nem tudom munkahelyen is mi tortenik. Azt mondd el amiz akar. Mit tegyek? Kideriteni akarom igazabol. Tenyeket kozolni. Mert tudom hogy ő semmo aron nem fogja elarulni. Múltkor mar osszepakoltam neki, tobb napig veszekedtunk es semmit nem vallot be. Nem mert nevet mondani. Cskahogy flort elofordult.

#Utana nezni #Kemkedni
2023. júl. 3. 23:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
Ennek itt a vége...ez a lényeg.
2023. júl. 3. 23:54
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem olyan egyszerű, ugy lett volna, de el se tudom zavarni. 2 kisgyerekunk van.stb. Nem ilyen választ vartam. Csak akkor tudnam veget vetni ha tudnam konkretan mi a helyzet. Mert teljesen tagad. Mindent. Igaz, hogy munkan kivul nem jar sehova, de neten beszelgethet. Munkaban is.
2023. júl. 3. 23:56
 3/20 A kérdező kommentje:
Telefonra tud valaki kemprogramot esetleg? Kamera amivel lathatom kinek ír pl ps ezes közben. Ami olvashato kepet ad, telefonrol lathatom, es picike? Ilyesmi segítségre go dolttam. Nincs idom sajna öt figyelgetni. Teljesen lekot a 2 gyerek. Es ezt ki is hasznalja.
2023. júl. 3. 23:58
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Annak akinek nincsmit rejtegetnie az barmikor odaadja a telefonját. Igaz?!

Ő csal téged.

Szakítás/válás.

2023. júl. 3. 23:59
 5/20 A kérdező kommentje:
Ez volt rogton a reakciom. De tagad. En neg nem tudok konkretan semmit. Eszkoztelen vagyok.
2023. júl. 4. 00:06
 6/20 anonim ***** válasza:
88%

Valahogy kilesed a a telefonjan a feloldo kodot vagy mintat. Es mikor furdik vagy alszik vagy a gyerekkel foglalkozik es nem figyel beleolvasol.

H van gep amit mindketten hasznaltok azon is keresgelhetsz jelszavakat kodokat elmentve, vagy oda mar telpithetsz keyloggert ami minden leutott karaktert felegyez neked.

Lehetoseged van boven de ha mar ennyire fos a helyzet ha van valami ha nincs mar veszett a helyzet. Ebbol mar nem lesz sose jo kapcsolat...

2023. júl. 4. 00:34
 7/20 anonim ***** válasza:
2%
Nem mindegy? Mi vagy te, börtönőr? Van 2 gyereketek, akiket fel kell nevelni. A szerelem ilyenkor már nincs sehol, de 2 gyerek van. Törődj velük és azzal, hogy anyagilag mindent meg tudtok nekik ketten adni. Ahhoz semmi közöd, ha feldobja a taposómalmot egy kis flörttel.
2023. júl. 4. 01:43
 8/20 anonim ***** válasza:
15%
Mi a baj egy ártatlan flörtel ?
2023. júl. 4. 04:20
 9/20 anonim ***** válasza:
92%

A manipuláció hálójába kerültél. Nem akar elvesziteni téged, mert biztos pont vagy az életében, biztos pont=főz, mos, takarít, neveli a gyerekeket, és ha kell szét rakja a lábait.

Neki ennyi vagy.

Fent tartja a látszatot, elhinti neked a remény morzsáit, hogy kapaszkodj mindig abba a kis szalmaszállba, pl elhinti neked, hogy nincsen semmi a telefonjában, max 1-2 kicsit félreérthető dolog. Ezzel manipulál téged, mert itt rád bízza, hogy ez egy személy, vagy képek, videók stb lehet.

A legaljasabb ebben az egészben az, hogy szándékosan hagy téged főni a saját levedben, tehát ő tudja, hogy gyanítasz, sejtesz valamit, talán ezt még élvezi is, és direktbe hagyja, hogy lelkileg szenvedj, kicsinald magad. Amúgy ez a bántalmazás egy csendes, alattomos és sokkal undorítóbb formája.

Én a helyedben amíg dolgozik osszecsomagolnam a cuccait, vagy a cuccaim, mikor hazaér, elmondanam neki, hogy vagy megmutatja és megprobaljuk megoldani az elbszott kapcsolatunkat, vagy költözzön el, vagy én költözök el.

A megcsalás megtörtént, szerintem ezt te is tudod, a másik része jön még csak, hogy legyen elég tökös bevallani, amíg odáig nem jut el, nem tehettek semmit igazából.

2023. júl. 4. 04:54
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Itt tenyleg nincs helye mar konyorgesnek, kerlelesnek. Tedd, amit 9 mond. Ultimatum. Szar lesz az elejen egyedul, de hidd el, az is jobb, mint egyfolytaban kattogni rajta. Kesobb rajossz, hogy jo dontes volt. A ferjed meg tanulja meg, hogy a tetteknek kovetkezmenyei vannak.
2023. júl. 4. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!