Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mond igazat?
Ha a pasim más nőt szeret es azt mar jóval előttem szerette, hogy engem megismert volna, miert nem szakítja meg velem a kapcsolatot?
A nő eleinte házas volt es titkon találkoztak, de közben egy éve a ferje elhunyt es megis titkon folytatják es hazudik nekem.
Minket nem köt össze semmi, nem lakunk egyutt, nem vagyunk házasok nincs miert hazudjon
Vajon egy hazug pszichopata lenne, aki élvezetből hazudik ?
1) Ha biztosra tudod, hogy titokban találkoznak, akkor miért nem szakítasz te vele?
2) Ha meg nem tudod, akkor mi alapján mondod, hogy titokban találkoznak? Valaki látta őket és mondta neked? Vagy láttad sz üzeneteiket? Esetleg más?
3) Elég egyszerű, 2 lyuk több mint 1 lyuk. Te vagy a biztos pont, de néha másra is vágyik, csak ha megteheti, hogy mindkettőtökkel legyen, akkor ezt fogja tenni.
Vajon te mennyire vagy rendben mentálisan,ha mindezek ellenére is mellette maradsz?!...
A kérdés költői.
Szerintem beszélj a másik csajjal és dobjátok ki mindketten. A "barátodnak" ez rohadt kényelmes, hülye lenne kiszállni belőle.
Ti vagytok a buták hogy ezt benyelitek neki, ennél még egyedül is jobb lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!