Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem mond igazat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mond igazat?

Figyelt kérdés

Ha a pasim más nőt szeret es azt mar jóval előttem szerette, hogy engem megismert volna, miert nem szakítja meg velem a kapcsolatot?

A nő eleinte házas volt es titkon találkoztak, de közben egy éve a ferje elhunyt es megis titkon folytatják es hazudik nekem.

Minket nem köt össze semmi, nem lakunk egyutt, nem vagyunk házasok nincs miert hazudjon

Vajon egy hazug pszichopata lenne, aki élvezetből hazudik ?

2023. jún. 28. 06:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

1) Ha biztosra tudod, hogy titokban találkoznak, akkor miért nem szakítasz te vele?

2) Ha meg nem tudod, akkor mi alapján mondod, hogy titokban találkoznak? Valaki látta őket és mondta neked? Vagy láttad sz üzeneteiket? Esetleg más?

3) Elég egyszerű, 2 lyuk több mint 1 lyuk. Te vagy a biztos pont, de néha másra is vágyik, csak ha megteheti, hogy mindkettőtökkel legyen, akkor ezt fogja tenni.

2023. jún. 28. 06:49
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Nyuszika tényleg ez volt a legjobb az összes közül? 😑🤦
2023. jún. 28. 06:55
 3/8 anonim ***** válasza:
97%

Vajon te mennyire vagy rendben mentálisan,ha mindezek ellenére is mellette maradsz?!...

A kérdés költői.

2023. jún. 28. 06:58
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
A oasik igenemberek. Addig mennek elore mig nyitott ajtok vannak. A nő meg vagy elutasitja vagy nem. A pasiknak nem szokása bármit is elutasitanj
2023. jún. 28. 07:48
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
*pasik
2023. jún. 28. 07:48
 6/8 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem beszélj a másik csajjal és dobjátok ki mindketten. A "barátodnak" ez rohadt kényelmes, hülye lenne kiszállni belőle.

Ti vagytok a buták hogy ezt benyelitek neki, ennél még egyedül is jobb lenni.

2023. jún. 28. 07:55
 7/8 anonim ***** válasza:
96%
Én csak azt nem értem, ha te ennyire biztos vagy ebben, mi a f@szért vagy vele??
2023. jún. 28. 09:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Előzők már írták de szerintem azt próbáld meg megfejteni, hogy te miért nem szakítod meg vele a kapcsolatot. Mert úgy néz ki még azt sem tudod, akkor hogy akarnál megérteni egy másik embert?
2023. júl. 9. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!