Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek? Hogy számoljak el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogy számoljak el a bűntudatommal?

Figyelt kérdés

23/F vagyok és ilyen szituációba nem keveredtem még, nem tudom mit csináljak.

Egy nálam 15 évvel idősebb nővel jöttem össze abban a tudatban, hogy a mostani távkapcsolata szétesőben van. Eddig rejtegetett a nő, de azt hittem csak azért, mert nem akarja, hogy mások megszólják.

Kiderült, hogy a kapcsolata nincs szétesőben. Elmondta, hogy a párja haza akar költözni, de nem működnek vele jól a dolgok, így nem tudja mi lesz a vége. Ekkor kezdődött el, hogy előttem kezdett el hazudozni a párjának arról, hogy mit csinál és én is tudomást szereztem a történtekről.

Ahogy ezt láttam, elkezdett bennem gyülemleni a bűntudat, hogy amíg velem van és bújik össze, addig a túloldalon a másik férfinak össze-vissza hazudozik arról, hogy mit csinál. Megkértem a nőt, hogy mondja el a párjának mi a helyzet, mert annak nincs értelme, amit csinál. Azt mondta nem mondja el.

A héten ismét voltam a nőnél, miután itt volt a faszija. A házában egy óriási TV tátongott vagy félmillió forintos értékben és arról mesélt nekem a nő, hogy az illető új autót is akar neki venni.

Azóta olyan rosszul érzem magamat, hogy összebújni sem tudok vele, mert nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy a másik oldalról van, aki szereti és én részt veszek abban, hogy kihasználja és átverje. A csávó teljesen önzetlenül pumpálja a pénzt és energiát a kapcsolatba, évek óta vele van és folyamatosan megcsalás áldozata, de most éppen én vagyok az "elkövető". Én nem ismerem személyesen az illetőt, de még így is hányingerem van attól, ha arra gondolok, hogy amíg az ő fejében minden rendben van, addig a nő velem bújik össze, miattam hazudozik neki folyamatosan.

Mondtam a nőnek, hogy bűntudatom van, amikor nem ment a szex. Azt mondta, hogy nekem ne legyen. Ennek ellenére ugyanúgy próbálja velem folytatni a dolgokat, de én már le akarok inkább lépni, mert egyszerűen úgy érzem, hogy szétcsesztem a becsületemet.

Adjatok tanácsot! Mit tegyek?

2023. jún. 23. 10:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Neked mi bűntudatod lehet te szerencsétlen, köszönj már el a szottyos hazudozó gyökértől!
2023. jún. 24. 10:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a nőt, ez egy rib anc.
2023. jún. 24. 20:30
 13/13 Senior Séf ***** válasza:
100%
Hetek óta új meg új köntösben írod ki a kérdést. Lépj tovább és felejtsd el ezt a luvnyát.
2023. jún. 26. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!