Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a francot akar tőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a francot akar tőlem?

Figyelt kérdés

Adott egy srác akinek barátnője van évek óta. Körülbelül 2 éve a dolgozunk egy helyen, de ritkán találkozunk, még ritkábban beszélünk. Nekem nincs párom jelenleg.

A kezdetektől fogva azt éreztem, hogy tetszem neki bár soha nem adta ennek konkrét jelét, egészen biztos vagyok benne. Mire eljutottunk egyáltalán odáig, hogy bekövessen facen eltelt jó egy év.

Aztán ez megtörtént instán is, kaptam pár like-ot, amit viszonoztam is stb...

Majd egyik napról a másikra eltűntek a like-ok és az ismerősöm sem volt.

(Azt gondolom a barátnő észlelte a problémát és intézkedett :D )

Ennek ellenére a instasztorikat egy kis szünet után újra nézegeti és likeolja is.

Személyes kommunikáció azóta is nulla, csak szemkontakt van de az kiégeti a gyomromat is úgy érzem néha.

Ja igen azt elfelejtettem, hogy ez alatt az idő alatt kialakult egy elég erős vonzalom elé. Hogy miért, nem tudom. Nem is az esetem és idősebb is vagyok pár évvel.

Nem ír rám, nem nyomul rám, tehát a körülményekhez képest elég korrekt a barátnőjével azt gondolom.

Azonban ezek a folytonos szivecskék amit persze csak és kizárólag sztorira kapok amit más nem lát az már kezd kicsit frusztrálni, mivel nem közömbös számomra.

A kérdem az lenne kedves férfiak, hogy mi a tökömet akarhat tőlem??

2023. jún. 20. 10:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
Nős, párkapcsolatban élő pasival nem kezd normális nő. Ha akarna tőled egy kósza numerán kívül többet is, akkor előbb szakítana a meglévő barátnőjével. Plusz ne feledd, aki mást megcsal, téged is meg fog.
2023. jún. 20. 12:23
 12/20 A kérdező kommentje:

Rámászni semmiképpen nem fogok. Nem csak rá, senkire.

Ha ő lép, majd eldől mi lesz.

A tiltott gyümölccsel kapcsolatban lehet, hogy igazad van.

2023. jún. 20. 13:10
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szóval megvárod míg ő mászik rád... Te tényleg ribizli vagy. :D
2023. jún. 20. 14:13
 14/20 A kérdező kommentje:
Tul szigoru vagy 😁
2023. jún. 20. 16:23
 15/20 anonim ***** válasza:
52%

Számomra kicsit fura,hogy ennyiből messzemenő következtetéseket vonsz le...

Odament már hozzád egyszer is ez a pasas megkérdezni,hogy érzed magad vagy milyen napod van?Egyáltalán társalogtatok bármiről is valaha? Bókolt vagy flörtölt már veled,volt dicséret,poénkodás,évődés,akármilyen interakció köztetek a pár nyamvadt likeot leszámítva?!...

Szerintem te egy álomvilágban élsz!...

2023. jún. 20. 18:33
 16/20 Senior Séf ***** válasza:
81%
Mi a francot akar tőled? Most, hogy így mondod, nem is tudom. Mi a francot akarhat egy ivarérett férfi egy nőtől? Talán a Máriagyűd-Karakószörcsök öregfiúk mérkőzés második félidejének szöglet arányát megbeszélni? Netán a pireneusi kőszáli kecskék ikerellésének gyakoriságáról konzultálni? Netán addig dugni, míg kétfelé áll a füled? Fogós kérdés...
2023. jún. 21. 18:11
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Tetszhetsz neki kérdező. Én hasonlóan viselkednék. Pl. nem tenném egyértelmű jelét, ill. nem nyomulnék. Pont azért mert van feleségem. Plusz ha nem lennék biztos abban, hogy a koléganőnek is bejövök, akkor biztosan nem mernék hülyét csinálni magamból...
2023. jún. 26. 01:37
 18/20 A kérdező kommentje:

Hat akkor jelzem is, a sok okos nagy többségnek itt.

Nem volt igazatok ;)

márc. 11. 16:40
 19/20 anonim ***** válasza:
Mi lett kérdező? Van fejlemény? #17-es voltam
márc. 11. 21:38
 20/20 A kérdező kommentje:

Tavaly októberben elkezdett végre közeledni felém, aztán felgyorsultak a dolgok.

Ma mar együtt vagyunk :)

Szerencsére se nem képzelődtem, se nem csak dugni akart.

márc. 12. 06:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!