Egy új autót fel lehet extrázni az alapárhoz képest +2-3 millióval vagy akár a duplájára is. De mi a francot kérnek bele az emberek?

2-3milliót nagyon könnyen rá lehet dobni egy autóra, de még 5misit is.
pl: xenon, navi, digit klíma, alufelni, ülésfűtés, szín, stb...

A gyártók több pénzt kérnek az extrákért mint amennyit érnek, főleg ha Audiról, Merciről, BMW-ről és egyéb drágább kocsikról beszélünk.
pl ha navit kérsz akkor drágább lesz mintha utólag vennél bele pl egy navis 2 DIN-es fejegységet.
Vagy pl a bőr ülés is drágább ha a gyártó teszi bele mintha te egy kárpitossal megcsináltatnád utólag.
Ezeket is figyelembe véve meg az alapból drága extrákat nézve simán összejön pár milliós felár.

most neztem ismerősnek bmw konfigot, ill elkisértem venni hogy kipróbálhassam (és nyugodtan tudtam másik autóra az előrendelést leadni miután vezettem) nos feláras a kormánykerék!, feláras a sámli helyett az ülés, kért még pár apróságot, ilyen led fényszórót, azt hogy jelzi ha kereszteződésben állsz hogy jönnek e jobbról vagy balról, működő navit, ami rosszabb mint egy 5000 ftos android telefon, tulképpen a többire nem emlékszem de semmi számomra fontos nem volt..
De elmegy a pénz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!