Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy új autót fel lehet extrázn...

Egy új autót fel lehet extrázni az alapárhoz képest +2-3 millióval vagy akár a duplájára is. De mi a francot kérnek bele az emberek?

Figyelt kérdés
Hiszen alapáron is van 4-8 légzsák, klíma, el. ablak, ABS, ESP is kötelező már. Akkor mit tudnak még bele milliókért kérni?
2017. júl. 1. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudniillik nemcsak ezekből áll az autó felszereltsége. Egy 25 éves Suzukihoz képest ezek nagy dolgoknak számítanak, de amúgy nem azok. És a másik dolog, hogy kicsit vastagon fog a gyártók ceruzája, nagyon sok pénzt kérnek az extrákért, irreálisan sokat.
2017. júl. 1. 13:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy alap szívóbenzin, és egy turbó diesel motor ára között is lehet nagyságrendbeli különbség, egy kézi kapcsolású sebességváltó és egy fokozatmentes automata között úgyszintén. Hamar összejön az a milliós felár...
2017. júl. 1. 13:37
 3/5 anonim ***** válasza:

2-3milliót nagyon könnyen rá lehet dobni egy autóra, de még 5misit is.

pl: xenon, navi, digit klíma, alufelni, ülésfűtés, szín, stb...

2017. júl. 1. 15:24
 4/5 anonim ***** válasza:

A gyártók több pénzt kérnek az extrákért mint amennyit érnek, főleg ha Audiról, Merciről, BMW-ről és egyéb drágább kocsikról beszélünk.

pl ha navit kérsz akkor drágább lesz mintha utólag vennél bele pl egy navis 2 DIN-es fejegységet.

Vagy pl a bőr ülés is drágább ha a gyártó teszi bele mintha te egy kárpitossal megcsináltatnád utólag.

Ezeket is figyelembe véve meg az alapból drága extrákat nézve simán összejön pár milliós felár.

2017. júl. 1. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:

most neztem ismerősnek bmw konfigot, ill elkisértem venni hogy kipróbálhassam (és nyugodtan tudtam másik autóra az előrendelést leadni miután vezettem) nos feláras a kormánykerék!, feláras a sámli helyett az ülés, kért még pár apróságot, ilyen led fényszórót, azt hogy jelzi ha kereszteződésben állsz hogy jönnek e jobbról vagy balról, működő navit, ami rosszabb mint egy 5000 ftos android telefon, tulképpen a többire nem emlékszem de semmi számomra fontos nem volt..

De elmegy a pénz :)

2017. júl. 1. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!