Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit tartott a kapcsolat ahol megcsaltad a párod, vagy megcsaltak téged és az új kapcsolatban van e hüség ?
Ilyen turelmes az en baratom is 3 as, es kiderult, hogy profi módon csal, nem egy kezdö , aki lebukik, hanem szexkapcsolatai vannak foglalt nökkel, akiknek csak akkor ír, ha nem vagyok jelen.
Meg a mobiljat se rejtegette, es a kódjat is megadta barmikor felvette a mobilt es Kepzeld megis szarra csalt
Mert ha letettuk a telefont peldaul, tudta hogy egy ket orat biztos már nem fogom zavarni es akkor lépett félre
Vagy sok idöt töltött velem es sokat beszelt tudta h ez kimerít, es akkor már alig várom h menjen a barataival barhova es en uljek be a kádba
Es olyankor csalt meg
Ja es a konverszaciókat, chatteket törölte mikor hazaert, mobilja teljesen oké volt, es a nõk nem zavarták itthon, mert ök tudtak rólam csak en nem tudtam róluk es ök se akartak lebukni
Így beszelgettek, amikor elment a pasim otthonról. Es a pasim írt elöbbször nekik.
Én kb az összes csajomat megcsaltam, pedig azt hittem magamról, hogy nem fogok ilyesmit csinálni. Mindig másfajta lehetőségek jöttek. Sosem derült ki egyik sem.
Lehet, hogy engem is megcsaltak, de nem igazán érdekel.
Én akkor csaltam meg a "páromat", amikor kiderült, hogy átvert. Bosszúból tettem azt a 3-4 alkalmat és amikor készen álltam mentálisan, ki is tettem egy héten belül.
Én viszont soha életemben nem csaltam volna meg senkit. Szakítottam meg kapcsolatomat más nő miatt, de én még azelőtt szakítottam, hogy a másikhoz hozzáértem volna bármilyen szinten.
Az én szememben a megcsalás egy mocskos undorító dolog. Én magam is lehettem volna okosabb, de úgy gondolom, hogy annyit már nem ért az első mondatban említett nő, hogy bűntudatot érezzek miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!