Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akiket megcsaltak és maradtak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiket megcsaltak és maradtak, hogy alakult a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Sajnos nem egy alkalomról van szó, hanem egy hosszabb viszonyról.

Megbántátok hogy maradtatok?

2022. dec. 4. 07:50
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Társasmagány lett belőle.

Igen is, meg nem is...

2022. dec. 4. 07:58
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

Ez attól is függ mennyi idős vagy, és hány éves kapcsolatot kell(ene) kukába dobnod. Nincs recept. Ha maradsz nem lesz egyértelműen jobb vagy rosszabb...más lesz.

Ha el tudjátok ezt fogadni, akkor lehet jó.

Ha a korábbi problémákra, és arra ami a megcsaláshoz vezetett megtaláljátok a megoldást, akkor van esély.

Ha csak az egyik akarja, nincs.

Ha bizalmatlan maradsz: nincs.

Ha örökké felemlegeted: nincs.

Ha még fiatal vagy azt mondanám, hogy inkább mással próbáld meg, ha a körülményeid megengedik.

2022. dec. 4. 11:01
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Maradtam, mert nem volt 100%ig toszta, hogy tenyleg felre lepett-e, de amit tudtam mar az is boven megcsalass kategoria. Eltelt egy ev kb, mostanaban eszmelek, hogy mar nem szeretem azota. Nem erzek ugy igazan semmit, elvagyok vele m, eltelnek a napok, sokszor vagyok feltekeny es stresszelek, hogy tuti csal titokban, hogy megnizhatatlan, osszessegeben viszont nem is vagyom mar ugy ra, nincs bennem az a szerelem erzes egyaltalan. Kicsit le is nezem valamit erthetetlen hogy megtette amit megtett, emberekben is csalodtam, o benne is. Nehez volt uj ertelmet talalni az eletmeben. A szexet se kivanok mar kb soha, pedig sosem voltam ilyen fajta. Nagyon turelmetlen vagyok vele, es indulatos pedig az sem voltam soha. Aki ismer tudja, hogy nalam szelidebb ember keves van. A megcsalo fel sokat valtozott, kedvesebb, jobban kimutatja érzéseit, valoszinuleg erzi, hogy megvaltoztam en is. Melyen soha nem beszel velem, ha felhozom ezt a temat martirkodik egy sort. Neha nagyon melyen vagyok, maskor pedig kellemesen telnek napjaim. Banom azonnal ki kellett volna dobni, de annyira tagadta a dolgokat es annyira igergetett hogy nem tettem meg.
2022. dec. 4. 12:36
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

Maradtam.

Én azt hittem minden jó,míg ki nem derült,hogy, megint szeretője van,már 2 éve.

Soha többet nem bocsátok meg megcsalást.

2022. dec. 5. 07:04
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
Ez a kérdés már volt...://
2022. dec. 6. 09:35
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Maradtam! Hiba volt, ugyan úgy csalt végig csak jobban oda figyelt hogy lenne bukjon!
2022. dec. 9. 22:45
 7/9 anonim ***** válasza:
25%
#3 Mai napig nem tudod megcsalt-e? Az igen, szóval nem megingott a bizalom, hanem sosem volt és most sincs. Legalább vallotta volna be és kezdtetek volna tiszta lappal
2022. dec. 10. 00:03
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem maradtam es nem is fogok olyan kapcsolatban maradni. Vagyok olyan értékes és tisztelem magam annyira hogy nem alazkodok meg senkinek hogy ilyesmit eltűrjek, annál jobban tisztelem magam.
2022. dec. 10. 00:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A hosszabb viszonyra nem lehet magyarázat. Nálunk még egy éve volt, hogy egy buliban részegen összesmároltam egy csajjal, de úgy, hogy nem is emlékeztem rá (fájt a fejem, előtte bevettem egy fájdalomcsillapítót és az egész este képszakadás volt) és másnap, csak a haverjaim mondták el. Rögtön elmondtam a barátnőmnek, aki tudta milyen távol áll tőlem az ilyen jellegű viselkedés és kb szóba se jött utána soha, a bizalom se változott köztünk és mindketten tudjuk, hogy ilyen nem fog történni megint. Lényeg, hogy nem mindegy, hogy pontosan hogy néz ki a megcsalás. Aki kapcsolatban van valakivel és közben hosszabb viszonya lesz valaki mással az szerintem éretlen egy kapcsolatra, ha valaki ezt idősebb korában csinálja, akkor el kell ismernie magának, hogy egyedül kéne élnie és pont.
2022. dec. 11. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!