Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki megcsalja a párját az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki megcsalja a párját az a gyermeket sem szereti ?

Figyelt kérdés
2023. jún. 18. 20:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

". Az érhetőbb szerinted, ha elhanyagolas miatt történik?"

=

"Melyik a súlyosabb? Az érzelmi, DE, igen itt a DE az azért van, mint írtam, hogy a társa nem nézi nőnek, rosszul viselkedik vele."

Írtam, hogy sokkal komolyabb, mint holmi kaland! De odavezethető vissza, hogy a férfi nem törődik velük, nem segít stb.Mit tudom én elkezd csetelgetni, vagy a munkahelyen más iránt érezni valamit, de fizikailag talán nem lép félre. Vagy hűtlen, de nem azért sok szituációban, mert szexhiánya van és elhagyja a párját az új kan miatt, mert szereti! A férfi meg a legtöbb szcenárióban szex miatt lépeget (mert kevés, mert nem vállalja be, amit szeretne, de azt még mindig nem veszi figyelembe, hogy az a nő miért nem fekszik le vele-különböző indokok vannak rá, mint amit példaként írtam feljebb), kevesebb az, hogy másba szeret bele, természetesen az is benne van a pakliban és több mint valószínű, hogy válás lesz a vége és az megint csak inkább érzelmi téren való hűtlenség és sokkal súlyosabb, mint holmi szexkapcsolat!

Az olvasmányaid tükrözhetik simán, nyugodtan, hogy a gyereknek az a legszuperebb, hogy a szülők együtt maradnak, csakhogy hiába vannak együtt, hogyha nem bíznak egymásban, egymás szemére hányják, hogy ki mit rontott el. Nagyon sok élethelyzet arról tanúskodik, hogy igen lehet, hogy szeretik egymást, de a bizalom ma már gyengébb, vagy nincs is jelen, hiába nincs több megcsalás a két fél kapcsolata jóformán semmit nem ér és a gyermek/közös pénz tartsa őket össze... Bizonyított, hogy a gyermek számára sokkal jobb, hogyha elválnak, mint hogy azt hallgatja, látja, érzi, hogy a szülei csak vannak, mint a befőtt, vagy csatáznak. Te arról beszélsz, hogy a gyerek mit szeretne én meg arról, hogy mi jobb neki a gyakoribb sivár, semmitmondó, teli feszültséggel való légtérben... Teljesen más szemszög.

2023. jún. 19. 08:16
 22/29 anonim ***** válasza:
De még mindig arról az opcióról beszélsz, ahol a felek nem tudták megbeszelni a dolgot.. az egymás szemére hányás, bizalom elvesztése ezt jelenti. Ebben az esetben nem tudtak túljutni a hibájukon. Én arról az opcióról beszéltem egészen idáig, amikor meg tudnak egymásnak bocsátani, új alapokra helyezve a kapcsolatot. Ilyenkor nincs felhánytorgatás, múltba vissza kapaszkodás. De ehhez valóban két nagyon érett ember kell. Valamiért a férfiakat hibáztatod mindkét esetben, ha felrelepes történik. Pedig ők se csak egy szexorientált állatok, gyakori ok, hogy a nő elhanyagolja a férjét, már csak anyaként funkcional, nem tekinti a másikat férfinak, csak egy bankautomatanak. Csak könnyebb rájuk sütni, hogy érzelemmemtes, szemközpontú lények.
2023. jún. 19. 08:35
 23/29 anonim ***** válasza:
Érthetően le van vezetve mindkettő nem, írtam, hogy vannak olyan nők, akik "élni akarnak" is, hogy a férfi nem tehet semmiről (jóformán) és azt is, hogy a férfi érzi magát elhanyagolva, olvass már vissza! Egyik nemet se emeltem ki, de tények beszélnek arról, hogy miért történik megcsalás átlagban ezeket nem tudod meghatzudtolni és azt se, hogy a gyereknek mi jobb abban az esetben, amikor kér szülő viszonya rossz. Persze, hogy vannak kivételek, akik ráébrednek, hogy szeretik egymást és javítanak a kapcsolaton, tudok róla, de sűrűn, túlnyomórészt nem így van.
2023. jún. 19. 08:42
 24/29 anonim ***** válasza:
51%
De ez még mindig nem érv az ellen, hogy szeretheti-e a gyerekét a félrelépő. Ennyi erővel az sem szereti a gyerekét, aki azért válik el mert unalmas a kapcsolata/fellángolt mas iránt stb. Hiszen kiteszi a gyereket a valasnak a saját önző érdekei miatt.
2023. jún. 19. 11:38
 25/29 anonim ***** válasza:
52%

Nem is szereti, amikor félremegy, többet ér neki a másik alany, a szex, mint a saját gyereke. Akkor szeretné igazán, hogyha kerülné a csábítást, vagy inkább szakítana, hiszen ha kiderül, hogy hűtlen a másik szülőhöz az sokkal jobban fáj neki, a hazugság, a titkolózás, mástól való kiderítés ezerszer rosszabbul éri, minthogy vége a kapcsolatnak, de ember maradt.

Úgy érzi az ember gyerek, vagy tini később, ha fényre derül a megcsalás a szülő hiába mondja, hogy "szereti" őt ebben biztos lehetsz, mély negatív nyomot hagy benne.

2023. jún. 19. 11:46
 26/29 anonim ***** válasza:
48%
Az ilyen ember szerintem senkit nem szeret önmagán kívül. Hiszen megmutatta hogy képes átgázolni a másikon (akit állítólag “szeret”), semmibe venni az érzéseit és hazudozni neki, ha az érdekei úgy kívánják.
2023. jún. 19. 15:41
 27/29 anonim ***** válasza:
32%
Ez egy fölösleges dilemma. Olyan nővel kell összejönni akit nem zavar ha mással is lefekszel néha.
2023. jún. 19. 20:47
 28/29 anonim ***** válasza:
A 20 vagyok, bocsesz, lehet hülye választ írtam. Tegnap egyidőben futott ezzel egy terhesség alatt megcsalós kérdés is, valahogy azzal mostam össze. Szóval a válaszom a magzat életének vagy minimum egészségének veszélyeztetésére vonatkozott a nemibetegség átadásával, nem a megcsalóéra (az kit érdekel... 😃)
2023. jún. 19. 20:54
 29/29 anonim ***** válasza:
32%
A kettő nem függ össze. Nagybatyam elvált, de a gyerekeivel tartotta a kapcsolatot, rendszeresen talalkozott veluk, segitette oket es ok is nagyon szerettek ot attol fuggetlenul hogy megcsalta az anyjukat.
2023. jún. 20. 03:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!