Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miert csinálják ezt a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinálják ezt a férfiak, valaki magyarázza el?

Figyelt kérdés

Nem velem történt, több ilyet hallottam. Szóval nem értem annyi olyta hallani (egy barátnőmmel is ez történt), hogy a pasival együtt élnek, elmondja mennyire szereti, virágot visz a nőnek, programozik vele, minden mintha tökéletes lenne , közben csalja. Aztán ha kiderul a barátnővel akarnak maradni, pedig nyilván kevés volt , ha csalni kellett. Jön a megbanas, és bizonygatas mennyire szereti. .

Én szingli vagyok, és az ilyenek miatt nem is szívesen ismerkedem

2023. jún. 16. 18:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező lehet nem hiszed el, en barátnőm sem csaltam meg, sőt képzeld a nő csalt meg engem, mert én hűséges voltam, ezt erdemeltem...

Szerinted?

2023. jún. 16. 20:23
 12/15 anonim ***** válasza:
38%
.. Én 1 barátnőm se....
2023. jún. 16. 20:23
 13/15 anonim ***** válasza:
33%
Vadászösztön működik, mégha van társ, akkor is.
2023. jún. 16. 23:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Muszáj vadászni nincs mese. Én is ezt csinàlom
2023. jún. 18. 06:49
 15/15 anonim ***** válasza:
90%

Ne aggódj nem mindenki ilyen, nyugodtan ismerkedhetsz :)

Velem ilyen nem volt, aki megcsalt ő még csak azt se mondta egyszer sem hogy szeret és nem kedveskedett velem csak időt töltöttünk együtt, amikor lebukott sem akart annyira maradni max ha én megbocsátok akkor elvan velem de persze továbbra is csal.

Úgyhogy nem tudom hogy tud valaki ennyire kettős életet élni...

2023. jún. 18. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!