Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinálják ezt a férfiak, valaki magyarázza el?
Nem velem történt, több ilyet hallottam. Szóval nem értem annyi olyta hallani (egy barátnőmmel is ez történt), hogy a pasival együtt élnek, elmondja mennyire szereti, virágot visz a nőnek, programozik vele, minden mintha tökéletes lenne , közben csalja. Aztán ha kiderul a barátnővel akarnak maradni, pedig nyilván kevés volt , ha csalni kellett. Jön a megbanas, és bizonygatas mennyire szereti. .
Én szingli vagyok, és az ilyenek miatt nem is szívesen ismerkedem
Alapvetően emberek csinálják ezt, butaság férfiakra általánosítani. Miért? Mert ettől boldogok és valószínűleg sose volt szerelmes barátnődbe, szexkapcsolatként tekintett rá. Ha már egyszer hazudott, megcsalt, mégis elhiszi amit mond, akkor barátnődnél sincs minden rendben.
Egyszer átvernek nem a te hibád, másodszor viszont már igen.
Ez nőkre ugyanúgy igaz, mennyi nő félrekúr, egyszerre két pasassal szexel.
Azért csalnak, mert nem voltak szerelmesek, nem jó a szex, sok a vita, ösztönlények.
Az a fontos, hogyha hozzád hűtlen valaki, akkor vágd ki, ne nézd el, mert ugyanúgy folytatni fogja.
Általában a jó pasik csalják meg a nőjüket.
Hogy miért? Mert a nőjük rájuk akaszkodik, esélyt sem adva arra, hogy a pasi beleszeressen.
Nem kell rácsüngni a pasira, akkor nem csal meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!