Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az , hogy nem tudom, hogy mit akarok a továbbiakban ?
Figyelt kérdés
Kiderült a férjemről , hogy évek óta szexchatel. Teljesen mindegy , hogy egy undorító kinézetű nővel , vagy éppen egy szebbel , hogy fiatal vagy idős valaki legyen. Ez megy 3 éve. Van egy 3 és egy 5 éves gyerekünk. És én olyan szinten nem érzek semmit. Nekem ez akkora érzelmi törés , hogy se kisírni nem tudom se számon kérni se semmi . Persze közös ház , közös hitel .Közös minden. Egyikőnknek sincs per pillanat már is azonnal menni. És azt se tudom , hogy váljak e. Szerintetek ez normális, hogy ennyire kikapcsoltam ? Rémisztő... Nem vagyok jól .2023. jún. 15. 20:17
11/14 anonim válasza:
Most a szexchatbe nincs semmi. Nem csalt meg
12/14 anonim válasza:
Mit takar az , hogy a szexuális életetek szerinted rendben van?...csak mert ha rendben lenne nem csinálna ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!