Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Előbb-utóbb mindik lebukik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előbb-utóbb mindik lebukik az, aki csalja a párját?

Figyelt kérdés
2023. jún. 13. 07:42
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
11%
10 Mindig kiderül.
2023. jún. 13. 08:44
 12/33 anonim ***** válasza:
21%
Mindig kiderül. Legyetek jók, ha tudtok;)
2023. jún. 13. 08:54
 13/33 anonim ***** válasza:
93%

Lehet hogy az illető ügyesen csinálja és nem bukik le, de azzal sem árt számolni, hogy sokszor előfordul, hogy mások buktatják le.

Meglátják (részleteket tudnak meg) ismerősök, rokonok, párjának barátai/barátnői, munkatársak stb.

És olyan is van, hogy a szerető lesz szerelmes és ő borít mindent.

Aki ilyesmit csinál, annak nem árt ha van "B" terve az életre.

2023. jún. 13. 08:59
 14/33 anonim ***** válasza:
93%
Van olyan, aki a halálos ágyán vallotta be - anélkül sose derült volna ki
2023. jún. 13. 09:17
 15/33 anonim ***** válasza:
64%
A halalos agyamon sem vallanam be
2023. jún. 13. 09:31
 16/33 anonim ***** válasza:
86%
11, nem, nem mindig. Főleg ha csak egyszeri alkalom volt pl.
2023. jún. 13. 09:35
 17/33 anonim ***** válasza:
61%
Nem, nem mindenki bukik le, pl, ha a párja szarik rá, nem látja az erdőtől a fát!
2023. jún. 13. 09:45
 18/33 anonim ***** válasza:
74%

Nem. Ha az illető eleg ügyes, vagy a másik vak, vagy nem érdekli, akkor nem fog.

Szerintem a férfiak jobban lebuknak, a nők rafináltabbak.

Annó en is volt hogy csaltam, sose buktam le, pedig voltak rázós helyzetek.

Akik viszont velem csaltak több is lebukott, az egyik teljesen bagatell dologgal...

Azt mondjuk nem tudom engem csaltak e...

N

2023. jún. 13. 10:16
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak imádnak nyomozót játszani, pl ilyeneket hallottam: kukában turkál bizonyítékért (talál valamit de nem tuti-szerinte az), elmegy a nyaralás helyszínére és látja ám a nőt mással, vagy látja ám az apjával sétálni és rájön hogy feleslegesen ment, valaki simán lezúzott olasz tengerpartra mert felmerült benne a gyanú. Telefont nézegetnek teljes lelki nyugalommal, stb.

A bizonyítékaik elemzésében viszont sokan pancserek, volt hogy 10 éves félreértésre hívtam fel a figyelmét, te Józsi nem is csalt meg a nejed, nem kellett volna 10 éve megkeseredett barom elvált bosszú angyalaként tengetned az életed, ha egy kicsit adtál volna esélyt az agysejtjeidnek a működésre. Persze ilyenkor már késő, annyira belezúgott a saját teóriájába az évek alatt hogy nem hagyja ott semmi pénzért.

2023. jún. 13. 12:25
 20/33 anonim ***** válasza:
0%
16 Egyszeri alkalom is kiderül:)
2023. jún. 13. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!