Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Előbb-utóbb mindik lebukik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előbb-utóbb mindik lebukik az, aki csalja a párját?

Figyelt kérdés
2023. jún. 13. 07:42
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, de nagy az esélye ennek.
2023. jún. 13. 07:43
 2/33 anonim ***** válasza:
93%
Nem hiszem. Biztosan van aki sosem
2023. jún. 13. 07:46
 3/33 anonim ***** válasza:
81%
Nem
2023. jún. 13. 07:46
 4/33 anonim ***** válasza:
45%
Én pl még sosem buktam le
2023. jún. 13. 07:53
 5/33 anonim ***** válasza:
51%
Nem! Én sem buktam le, de nem azért nem, mert olyan ügyes voltam, hanem mert a párom le se szart! 1 évnyi szexmentesség után mentem mashoz...nem komolynak indult, de házasság lett belőle! Életemben először olyan kapcsolarban vagyok, ahol nem szarnak le! Ha ebben a kapcsolarban félrelépnek, szerintem tudna róla, mert minden rezdülésemet figyeli..
2023. jún. 13. 07:56
 6/33 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem a nők jobbak mint az FBI, hidd el minden okos nő tudja, hogy mire kell figyelni, mit kell megnézni, mik a jelek. Ha megtudja se feltétlenül buktat le egyből. Megvárja a megfelelő pillanatot és amikor már minden készen áll a bosszúra, akkor kirobbantja a balhét és neked annyi. Nyugi nem öl meg, de tudja, hol rúgjon beléd.
2023. jún. 13. 07:57
 7/33 anonim ***** válasza:
82%
A hosszútávú szeretői kapcsolatoknál nagyobb a lebukás esélye, mert arra időt, energiát kell fordítani. Ezzel ellentétben egy-egy gyors alkalmi találkozót meg lehet oldani úgy, hogy soha ne derüljön ki.
2023. jún. 13. 08:00
 8/33 anonim ***** válasza:
72%
Igen. Csak az a kérdés leakarja-e az illetőt buktatni a másik fél, vagy nem.
2023. jún. 13. 08:30
 9/33 anonim ***** válasza:
86%
#8 Ja hát igen, nem mindig akarja. Én is ismertem olyan srácot, aki tudta már 3 hónap után, hogy csalja a nője, egyszer veszekedtek rajta (nem mondta ki hogy tudja, csak féltékenység volt), a csaj előadta, hogy mi az hogy nem bízol bennem stb... Aztán láttam ilyen 2-3 év múlva még mindig együtt voltak. Amikor friss volt azt mondta nekem, hogy most amúgy is sok szar van az életében, nem akar ezzel foglalkozni.
2023. jún. 13. 08:33
 10/33 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem többnyire nem derül ki.
2023. jún. 13. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!