Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vállalnál még gyermeket a házasságodba hogy közben viszonyod van egy másik nővel ?
Igazából itthon minden rendben van szex is van. De ezt a nőt nem tudom elengedni egyszerűen. A személyisége a szexualitása teljesen ki vagyok ..
33F
Szüleim bevállaltak...
Az egész válásuknak én ittam meg a levét,aztán évekig hallgathattam,hogy apám mekkora szemét ember,tőle meg azt visszagondolva,hogy nem,nem kellett volna bevállalniuk,mikor alapból hazugságon alapult a kapcsolatuk..
Be ne vállald!!
Nem éri meg....
Gyerek fog szenvedni.
Meg utánna ti is...
Befogod vállalni, a másik nő kilép, és férjhez megy, saját családja lesz, pár év múlva meg elváltok-vagy papírral vagy papír nélkül de külön mentek.
Ujabb nők jönnek mennek, pár évig együtt élsz velük, de valójában érzed, hogy nem találod a helyed. Majd a multadból nyúlsz egy másik olyan nővel, aki látszólagos nyugis biztonságot ad szerelem nélkül, elfogadással. A te érzéseid meg szépen tünnek el és próbálod élni az élhetetlent. Leszámolva az életeddel.
Kb. ez a jövőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!