Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fáj egy szakítás? Mikor múlik el hogy ne hiányozna, bánt hogy azt hazudta hogy szeret, minden szépet ígért, nem lett belőle semmi.
Figyelt kérdés
2023. jún. 12. 13:49
1/7 anonim válasza:
Az a nagyon erős fájdalom szerintem 1 hét és 1 hónap között. Aztán enyhül, lesznek jobb és rosszabb napok. Fél év után túl lehet lépni, ha nem beszélsz vele, nem tudsz róla semmit, nem nézegeted, nem nosztalgiázol közös képekkel és régi üzenetekkel.
2/7 anonim válasza:
Bennem ilyenkor vmi űr keletkezik de általában betölti ő az ex maga, vagy mások.
3/7 anonim válasza:
Mennél éretebbé válsz annál jobban eljutsz arra, hogy nem a szavak érdekelnek, hanem a tettek. A cselekedetek beszédesebbek, minden szónál.
Te hazugságnak tartod, de mit tett érted addig amig melletted volt? mit tettél te, hogy elveszítetted?
4/7 A kérdező kommentje:
#3 Azért szakítottam vele mert a tetteit figyeltem nem a szavait, már vagy 100szór szakítottam vele de eddig mindig össze jöttünk újra, de most véglegesen tűnik. Mert az se jó ha van és az se ha nincs,se hogy se jó
2023. jún. 12. 14:05
5/7 anonim válasza:
Ha látod aligha fog múlni,kerüld el.Amúgy miért nem jöttetek össze,ha mindent ígért?
6/7 A kérdező kommentje:
#5 Mert nem müködne, sok akadáj van azért maradtunk szeretők, volt szó össze költözésről, de nem mene, nagyon külömbözünk
2023. jún. 12. 14:13
7/7 anonim válasza:
Nekem akkor múlt el, mikor találtam új kiszemeltet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!