Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a férjetek ezt tenné?
Figyelt kérdés
Van egy kolleganője a férjemnek, aki állandóan flörtöl vele. Van egy közös barátunk a cégnél, akitől ezt tudom. Állította, hogy a férjem mindig ellenállt, de a legutóbbi céges bulin elvileg látta, hogy „izzott köztük a levegő”, és megfogta a nő hátsóját. A férjem tagad. Nem tudom, kinek higgyek, mi történt valójában. Hogy tudnám kideríteni? Nem hiszem, hogy több lehet köztük, habár már minden bizonytalan. A legszebb, hogy a nő is házas. Ha felpezsdíteném a szexuális életünket valahogyan, az segítene? Ki garantálja, hogy akkor is, nem a nő jár az eszében, ha ilyet csinált?
Én voltam a másik oldalon, nőként én voltam oda és vissza egy másik ferfiert, beszélgettünk, flörtöltünk, titkos ebédek, komolyan kísértésbe estem. Az én férjemnek eszébe se jutott hisztizve összepakoltatni, leültetett, elmondta hogy ő mit lát, hogy esik neki, és beszélgettünk róla őszintén, hogy miért történhetett ez meg, mi az ő felelőssége, mi az enyém. És elszégyelltem magam, annyiban hagytam, ő pedig komolyan vette a problémáimat. Együtt megoldottuk és azóta is élünk boldogan. Nem, nem azért nem vált el, mert senkinek se kellett volna, kapós férfi, bármikor találhatna mást,de egyszerűen szeretjük egymást. Attól még, hogy a másik hibázik, nem fogod hirtelen nem szerezni. Ezért furcsa nekem, hogy rögtön mindenki a válást pedzegeti, mindenféle kommunikáció nélkül.
2023. jún. 7. 07:14
32/37 anonim válasza:
31 ez egy érett házasság,mert a másik szemszögéből is látni kell!!Tényleg öröm ilyet olvasni 😊
Remélem más is megfontolja nyilván bizonyos korlátokon belül.Azonkivül meg sok esetben azt látni, hogy vmi elromlott azt azonnal eldobják?? Az hogy megjavitják kevés embernek jut eszébe..
2023. jún. 7. 07:25
33/37 anonim válasza:
31-es! Ez a normális és ez nagyon ritka, amit Ti csináltatok.
Lehet kövezni, de itt mindenki a hűség, az erkölcs mintaképe...ezeken mindig jót mosolygok. Egy megcsalásnak ezer oka lehet. Érett kapcsolatban ilyenkor le kell ülni és pro-kontra mindent megbeszélni. Persze ehhez kell mind a két fél. A legkönyebb lelépni vagy kivágni a francba. A legviccesebb ilyenkor, hogy sokszor az teszi ezt, aki lépett már félre csak az nem került nyilvánosságra...
Jöhet a lepontozás. Akkor is ez a véleményem!
2023. jún. 7. 08:12
34/37 anonim válasza:
Kérdező, az itteni szakértők gyorsan levezették a céges bulin való táncikából a megcsalást meg válást.
A szarkavaró közös ismerőst kell leépíteni, a férjeddel meg kicsit többet beszélgetni, kikapcsolódni.
2023. jún. 7. 08:20
35/37 anonim válasza:
Az hogy te nem hiszed kérdező,attól még megtörténhet.
2023. jún. 8. 13:50
36/37 anonim válasza:
szerintem itt nem arról van sz h. nem tenné meg a férj. S
2023. jún. 8. 16:03
37/37 anonim válasza:
Bocsánat előbb küldtem el, tehát nem arról van szó h. nem tenné meg, hanem ha megteszi mit reagál rá a kérdező? Nőként is kerülhetünk ilyen helyzetbe vagy van akivel megtörténik..ha elbizonytalanodik a házasságban. Beszélj a férjeddel és építsd le a szarkavarót..és neki az utóbbinak se higgy el mindent!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!