Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha férjetek ezt mondaná?
Sokadszorra ültünk le beszélni a kapcsolatunkról, mikor megemlitettem neki, hogy nekem eszembe jutott már a válás, ha semmilyen módon nem tudunk változtatni a dolgainkon.
Erre ő egyből idegesen, hogy én nem fogom szetszakitani a családot, ő nem akar hétvégi apuka lenni, és ha az a bajom hogy más férfi kell, menjek, csak ő ne tudjon róla.
Ti hogyan reagálnátok erre?
Eleve nem is beszélnék válásrol, ha nem válok.
Ha válok akkor meg csak tényként közölném, és azt sem akarnám megbeszélni.
Szerintem te nem is tudsz kommunikalni.
Ha problema van azt kell mondani it szeretnél nem azt hogy rád hogyan hat meg mi a baj.
Hanem ezt meg ezt akarom es teljesitse.
"Erre ő egyből idegesen, hogy én nem fogom szetszakitani a családot, ő nem akar hétvégi apuka lenni"
Ööö, nem kell a beleegyezése a váláshoz, ezt gondolom, ő is tudja. Ahogy váltott felügyeletre is van lehetősége, csak valahogy mire oda kerül a sor, nem nagyon szoktak érte kapálózni az apák..
Ez a kijelentés egyenlő azzal hogy már nem szeret, és nem.fog változtatni. Csak a gyerek miatt van még veled.
Ha ez neked jó, akkor használd ingyen bébiszitternek, és keress egy normális pasit. Ha nem veszi be a gyomrod, akkor csak simán add be a válást, ennek a kapcsolatnak vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!