Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők!Mit tennétek, ha ez kiderülne a férjetekről 15 év után?
Rendszeresen kacérkodott más nőkkel, évi 2-3 alkalom mindig volt, akiket szóval szédített, de csak a hiúsága miatt csinálta és amikor már egyértelmű volt, hogy lefeküdne vele a nő, akkor meghátrált.
Szórakozásból csinálta, nem a szex miatt.
Az esetek 99%-ban szinten házas nők.
Nagyon nehezen tudnám elképzelni, hát még elhinni, hogy több nem volt. Mert, ha kiderült, akkor ismerőst fűzött, vagy ismerős látta meg, esetleg én magam olvastam az üzeneteket. Innentől nem tőle tudom és minden további próbálkozás mosakodásnak hat.
Ha úgy gondolom, hogy megcsalt, akkor egyértelműen elválok, amint lehet, mert bizalom nélkül semmi értelme. Emellett, szeretem tartani a szavam. A kapcsolat elején, mindig közlöm, hogy ez szakító ok. Tartanám magam hozzá. Ha épp nem úgy áll a helyzet, hogy egyből pattanhassak, akkor nem okozna gondot érzelemmentesen kivárni, kihasználva az időt és a pénzt az önállósodásra. Elvégre ő is átvert, kihasznált évekig.
Ha véletlenül el is hinném, nem tudom, hogyan lenne tovább.
A felvázolt helyzet, valós megcsalás nélkül is megalázó, így, ha elhiszem, hogy nem volt akció, akkor is simán lehet válás a vége. Ez attól függ, mit érzek ott és akkor.
"Csak a kérdésre válaszolva írtam. Nekem harmincéves párom van, neki nem kell ilyet csinálnia, csak úgy belegondoltam ki csinál ilyet."
Hát, azért arra kíváncsi lennék hogyha mindenkinek minden titkát egyszer csak kilehetne teregetni, akkor milyen átlag születne. Természetesen úgy hogy nem támogatva ezt a viselkedés formát, de szerintem többen csinálják az életük egy pontján, mint akik nem.
Semmit nem tennék,max magamon kérném számon,hogy miért választottam
egy ilyen hiú pöcsöt férjemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!