Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki nem saját elhatározásából hűséges?
Tudta tartani magát más kedvéért?
Figyelt kérdés
Én alapvetően nem hiszek a monogámiában, olyan szinten, hogy én magam nem tudok monogám lenni. Nem csak megtalál a lehetőség, keresem is azt, vadász típus vagyok. Ráadásul még soha nem volt lelkiismeretfurdalásom amiatt, hogy félrelépek, vagy épp két párhuzamos kapcsolatot tartok fenn. Most van egy partnerem, aki őszintén hiszi, hogy hozzá hűséges leszek. De egyszerűen nem értem miért várja ezt el. Mármint nem tudom, mi az előnye abból, ha nem csalom meg, hisz amúgy sose tudná meg, engem meg nem zavar. Szerintetek mit kène tennem? Nem érzem úgy, hogy örökké kibírnám ezzel az egy férfival, pedig már 40 elmúltam. :(
Bogárka, az tök jó, hogy neked jól esik filmezni, együtt alukálni a pasival, aki szerelmes beléd, de a norma mégiscsak az lenne, hogy ha összejössz valakivel, akkor az valamiféle hűséggel is jár. Ha neked a kapcsolatosdi nem oké, illik közölni ismerkedés elején és nem hagyni komollyá válni a kapcsolatot, rabolva a férfi idejét, aki lehet, hogy hosszútávú kapcsolatot szeretne. Joga van megtudni, ha te nem vagy erre ideális parti, nem szép dolog húzni mások idejét.
2023. jún. 6. 14:45
22/29 anonim válasza:
Na tessék,férfiak,itt van végre az álom nő.
Csak szépen sorjában.
2023. jún. 6. 15:31
23/29 anonim válasza:
Két lábon járó nemi betegség telep lehetsz már. Mennyi kórokozóktól hemzsegő váladék lehetett már rajtad..... Amiket aztán szépen tovább is adsz.
2023. jún. 6. 17:16
24/29 anonim válasza:
Jujujuj... De nem tetszik ez a közönségnek, ha nem férfi az illető. 😃
Pedig még az indokait is szépen elmagyarázta.
Szerintem az egyetlen probléma a hazugsággal van, mert a titkolózással is lényegében hazudsz neki. Értem én, ha elmondod őszintén, akkor benne van, hogy elhagy, felesleges hisztik, stb. De végtére is, megérdemel a másik annyi tiszteletet, hogy őszintén kinyilvánítod a szándékaid. Biztos vagyok benne, hogy találnál olyan pasit, akinek megfelelne az az életvitel, ahogyan te szeretsz élni.
Meg az ilyen kapcsolatok legtöbb esetben nem tarthatók fennt a végtelenségig.
2023. jún. 6. 18:08
25/29 A kérdező kommentje:
24
Igazából rosszabbra számítottam. Az természetes, hogy elítélnek, nincs ezzel gond.
Mindig azt gondoltam, hogy ahogy öregszem, majd szűnik bennem ez a vadászösztön és lenyugszom. Volt, hogy úgy is éreztem egy férfi mellett, hogy na ez most tök jó és nem kerestem az alkalmat, de aztán jött magától és akkor tudatosult, hogy mégse múlt el.
Köszi az építő jellegű hozzászólásokat!
2023. jún. 6. 18:25
26/29 anonim válasza:
Ennyi büdös fszhoz, nyálhoz honnan van gusztusod? 🤔Ráadásul azt sem tudod kikben jártak előtted. A gumi sem garancia. A szátokra meg nem húztok. Annyi gusztustalan ember van, aki szrik a higiéniára. Húgyos, szros kézzel összefogdosnak mindent, mert kezet sem hajlandóak mosni. A fogaik is többségében ápolatlanok. Igen, a jóképűeknél is van ilyen. Nem is kevés. Pfejj!
2023. jún. 6. 18:58
27/29 anonim válasza:
Egy haverom aki nőket tartott, volt így mint TE.
Vele kúrjanak de mással NE. Ha mégis legalább ne hencegjenek sztorizzanak felé. Az ilyeneket leépítette.
Saját ego hgy neki ez jár, másik legyen hűséges.
2023. jún. 8. 11:14
28/29 gyurlaci válasza:
Rakjátok már vissza a trolltartóba ezt a szerencsétlen incelt.:-)))
2023. jún. 10. 12:36
29/29 anonim válasza:
Én hűséges vagyok. Hiába keresem, valahogy úgy érzem nem tudnám megtenni. Anno mikor tiniként tetszett egy lány, aztan jött egy másik aki tálcán kínált mindent...max a csók ment, de leállítottam mert nem tudtam megtenni. Aztán volt egy megromlott 6 éves kapcsolatom, ahol az utolsó 2 évben kimondottan szenvedtem. Hiába fantáziáltam más lányokról, nem tudtam megtenni az első lépést sem. Tehát nem tudtam rávenni magam arra sem, hogy írjak egy más lánynak. Nrm tudom... Talán félek az elutasítástól, hogy szerencsétlennek tartanak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!