Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki nem saját elhatározásából hűséges? Tudta tartani magát más kedvéért?
"Van olyan, aki nem saját elhatározásából hűséges?"
Nincs! A hűség döntés kérdése, mégpedig a te döntésed. Más nem tud dönteni helyetted, legfeljebb ideig-óráig tartod magad, de a végén úgyis előjön belőled a mehetnék.
Én inkább arra lennék kíváncsi, miért kell neked párkapcsolat, ha tudod magadról, hogy nem tudsz hűséges lenni? Vagy miért nem keresel olyan partnert, akivel nyitott kapcsolatban lehetsz?
1-es
Nem fog tetszeni a válasz.
Én nem tudok hűséges lenni, DE elvárom, hogy a férfi az legyen. Igazából nem értem a saját gondolkodásomat ezen a téren èn sem. Ezért nem megfelelő a nyitott kapcsolat.
2-es
Igen, ismerem. Meg a kulcs és kulcslyuk hasonlatot is ismerem. Valóban férfi agyam van, egyéb téren is.
"Én nem tudok hűséges lenni, DE elvárom, hogy a férfi az legyen. Igazából nem értem a saját gondolkodásomat ezen a téren èn sem. Ezért nem megfelelő a nyitott kapcsolat."
Sok sikert! 😄😄😄
8
Hát mindig laza kapcsolatnak indul, aztán megkomolyodik. A férfiak azt feltételezik, hogy ha komollyá válik, hűséges leszek. De nem látom értelmét.
Akkor ne kezdjél velük kapcsolatba, ne áltasd és ne verd át őket. Játsszál nyílt lapokkal, ennyi.
Vagy ilyen alapon felesleges az elvárás, hogy hozzád hűségesek legyenek, hiszen úgysem tudod meg feltehetően, ha nem azok. Akkor nem mindegy, mit gondolsz róluk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!