Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A nők (többsége) tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők (többsége) tényleg elveszti az érdeklődést egy olyan férfiban akiről biztos tudják, hogy hűséges?

Figyelt kérdés
Valahogy úgy értem, hogy egy kapcsolatban kell nekik adni valami okot a féltékenységre mert beleunnak. Sajnos én ezt tapasztalom, én olyan vagyok akinek a szerelme előtt se a telefonom, se a laptopom stb. nem tabu, és ezen nem akarok változtatni. 23/f

2023. jún. 3. 21:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%
Ez épp ellenkezőleg van. Akkor érzem, hogy beérkeztem, amikor biztonságban érzem magam a párkapcsolatban. Amikor tudom, hogy ez számára is egy olyan szövetség, mint nekem.
2023. jún. 4. 01:32
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon nagyon sok felnőtt él nagyon nem tudatosan a szerelmi életében, és igen, ha ebben gyerekcipőben járnak, és rossz mintákat tanultak, megesik, hogy unalmasnak találják az egészségesen kötődő, biztonságos férfit! Maguk sem tudják, nem értik miért, rohannak férfiról, férfira, és elégedetlenek. De. Kérdés, hogy ezzel neked kell foglalkoznod? Keress hozzád valót, olyat, akinek az kell, amilyen te vagy,
2023. jún. 4. 05:44
 13/19 anonim ***** válasza:
96%
Ne haragudj, ez hatalmas ökörség. Ki is vágnám az olyan pasit, aki játszmázni kezdene. A mostani páromban viszont teljes mértékben megbízom, mérget mernék venni rá, hogy még csak eszébe se jutott soha, hogy megcsaljon, és cseppet sem lankadt iránta az érdeklődésem emiatt. Ellenkezőleg, ő az egyetlen férfi, aki érdekel, és úgy érzem, ez a csodálatos ember és ez a stabil kapcsolat boldogabbá nem is tehetne. Sosem voltam még ilyen boldog senkivel.
2023. jún. 4. 07:32
 14/19 anonim ***** válasza:
26%
Saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy a feltett kérdés valamennyire jogos. Megismerkedésünk kezdetétől a tenyeremen hordtam a feleségem, házimunkában segítettem, ajándékok, szép szavak stb., mégis gyorsan összefeküdt a falu bikájával, akiről pedig tudta, hogy hetente más nője van....és állítólag nem kicsi a farkam.
2023. jún. 4. 07:44
 15/19 anonim ***** válasza:
87%

#14 A nőknek az ágyban nem a farokméret számít, hanem a technika, meg hogy mennyire figyelsz oda rá. A farokméretükkel csak azok a pasik menőznek, akik megragadtak egy nyolcéves gyerek szintjén.

És amúgy attól még, hogy a te nőd megcsalt, még nem minden nő ilyen.

2023. jún. 4. 09:21
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy megcsalt a feleséged. De most komolyan, szerinted hűséges maradt volna, ha megpróbálod féltékennyé tenni?

2023. jún. 4. 11:26
 17/19 anonim ***** válasza:
25%

En nem tudom de vhogy pont az ellenkezojet tapasztalom. A nok elmeleti idealja a huseges joszivu szerelmes lovag, aki az etterembe leveszi a nok kabatjat es felsegitik a lepcson.

Gyakorlatban meg a hutlen rosszfiukkal dugnak orrba szajba, akik mellett stroke ot kapnak az idegessegtol, de meg azis belefer.. Az elobbit meg beskatulyazzak baratnak.....

2023. jún. 4. 11:46
 18/19 anonim ***** válasza:
32%

A nők 99%-a ilyen, hogy kell a női egonak az, hogy legyen ott egy zavaró harmadik, hogy a női ego kiteljesedjen, ami azt jelenti, hogy (van egy pasim, de a pasimra totál rá van állva egy csaj, akivel kavar, de azért mégis velem él, mégis velem van, tehát JOBB vagyok mint az a másik nő). Valahogy így működik.

És ezért van az, hogy a nők a testi megcsalást eltudják nézni. Itt pl olyat is olvastam, hogy megcsalta a pasi a nőjét és a nő azt írta ide, hogy a testi megcsalást megbocsátotta....aztán odairja még azt, hogy "ha érzelmileg is kötődött volna hozzá, azt BIZTOS, hogy nem néztem volna már el.... MIIIVAAAAAAANN???!!!!!

Az én barátnőm is ilyen, jelenleg nem becsül, illetve megcsalt, mert egy olyan pasi hulyitett akinek volt még két barátnője, és a barátnőm egoja bekapcsolt, hogy ő majd úgymond "kiüti" azt a másik két nőt és majd őt választja....

Én megbocsatottam neki ezt, tudom, tudom...🤡

2023. jún. 5. 23:55
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

#18 "jelenleg nem becsül" LOL

Hát valahogy megértem, miért nem becsül téged, és halkan megsúgom, hogy nem azért, mert "hűséges" vagy :D

A gyakoris pasikáknál valahogy nagyon nagy baj van a toronyban

2023. jún. 6. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!