Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalás minden társadalmi osztályban hasonló arányban fordul elő?
Hogyne! Ismertem középsulis igazgatónőt meg a földbirtokos, gazdag vállalkozó férjét. Már 30-40 éve együtt vannak, de vagy 20 éve szeretőzik a férj. A nő tudja és állítólag neki is voltak ügyei.
Aztán tudok egyetemi tanárról is, aki bolondítgatja a csajokat. Van aki totál el van tőle ájulva, mások szinte kényszerítve vannak és belemennek. Van felesége, de az csak olyan látszat.
Nem függ ez végzettségtől. Mondom ezt úgy, hogy én is képzett vagyok (tehát nem irigységből beszélek). A jellemet nem adják diploma mellé.
Biz'isten, húzós kérdés. Az elit tagjai közt feltehetően több az intelligens személy. Tehát, bár anyagi helyzeténél fogva több lehetősége nyílik, mint Egyszerű Jóskának, korántsem biztos, hogy él is vele.
Egyszerű Jóska hazamegy a munkából (már ha nem áll meg útközben egy becsületsüllyesztő intézményben legurítani néhány sört) és nekiáll a telefonját buzerálni. Talán hallott valamit rebesgeti arról, hogy egy kapcsolatot ápolni kell, de ezt csak amolyan úri huncutságnak tartja, és egyébként sem tudja, hogyan is kezdjen hozzá. Meg aztán a Marcsa se tudná mire vélni, ha Jóska beszélgetni invitálná sorozatnézés helyett. Ilyen körülmények között borítékolható, hogy a legszebbnek induló szerelem is belefullad a hétköznapok taposómalmába. A szerelem múltával pedig egyenes arányban csökken a hűséghez való ragaszkodás is.
(Mert a húség nem tulajdonság! A hűség állapot. Állapot, amit én tartok fenn a páromban, és a párom tart fenn bennem.)
Elit Gedeon is hazaér közben. Megöleli a feleségét, egy-egy apró, véletlenszerű érintés az erogén zónákon, egy-egy apró bók, és az asszonykája máris sokkal könnyebben tudja NŐNEK érezni magát, mint Marcsa. Beszélgetnek pár percig, a férj meghallgatja a neje munkahelyi problémáit (gyorsan eldönti, hogy megoldást vár-e a felesége, vagy csak azt, hogy meghallgassa), aztán néhány szóban ő is felvázolja az aznap történteket. Gedeon ugyanis átlátja, hogy egy párkapcsolat két emberből áll. Két emberből, akik napról napra változnak, hiszen napról napra új benyomások, új élmények, új tapasztalatok hagynak nyomot a lelkükben. Gedeon azt is látja,hogy a két ember a napjainak egyharmadát egymástól távol, más közegben, más társaságban tölti, és ha nem követik nyomon napi szinten ezeket a változásokat, óhatatlanul más-más irányban fognak bekövetkezni, ennek pedig eltávolodás az eredménye. Szóval Gedeon sokkal kisebb eséllyel enged egy-egy kaland lehetőségének.
Miután a hűség szobrát nem férfiemberről fogják megmintázni, itt most csak a pasik oldaláról vizsgáltam a kérdést, pedig ott van még a női aspektus, ami még ennél is sokkal kacifántosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!