Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Női megcsalást tényleg ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női megcsalást tényleg ne hasonlítsuk férfi megcsaláshoz?

Figyelt kérdés

Mert ha nő csal meg férfit akkor:

"Annak azért megvolt az oka!"

2023. máj. 25. 10:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
60%

Miért? Ha a férfi csalja meg a nőt annak nincs oka?

Elárulom, van. Ha ki van elégítve mind a két fél, akkor az egyiknek sem jut eszébe megcsalni a másikat. Ha valamelyik többre, másra, újra vágyik, és ezt nem tudják nyíltan megbeszélni, ott kezdődik minden. Onnantól jönnek a gondolatok, fantáziák, és végül a megcsalás.

2023. máj. 25. 10:20
 2/21 anonim ***** válasza:
29%

Igen, ez minden esetben így van.

Mert ha nő csal meg férfit, az ugye nem döntés volt a részéről, HAAANEEEEMM a férfi kergette BELE a NŐT egy megcsalásba. Mert a nő nem kapott meg valamit otthon, érzelmet, támogatást, vágyat, megértést, gyengédséget stb-t.

Csakis kizárólag a férfiak az ösztönlények és a FÉRFI mindig DÖNT, tehát a férfi ELDÖNTI, hogy ő most megcsalja a párját, a nőt mindig csak BELEHAJSZOLJÁKA a megcsalásba.

2023. máj. 25. 10:21
 3/21 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem kár nemekre megkülönböztetni.

A nő is képes félrekúrni azért, mert viszketett neki, ahogy a férfi is képes elhanyagoltság miatt, akár érzelmi alapon félremenni.

Kár egy komople témát ennyire felületesen kezelni..

2023. máj. 25. 10:21
 4/21 anonim ***** válasza:
83%

Kimutatások alapján (ami nem 100%-os) a nők legtöbbször, akkor lépnek félre, amikor érzelmi téren nem kapnak eleget, vagy semmit, belefolynak érzelmi megcsalásba neten akár és ha úgy alakul, akkor szex is van, vagy szakítanak és összejönnek a harmadik személlyel.

Míg a férfiak többsége azért hűtlen, mert vagy nem tartja férfinak a párja, vagy mert kevés, nulla a szex. Szintén lehetséges, hogy online is próbálkozik, de inkább erotikáról, szexchatről szól az egész és taliznak szexelnek, vagy felszed valakit bulin pl. Képes egyszerre két vasat tartani.

Természetesen fordítva is lehetséges, sőt én szerintem az érzelmi megcsalásból történő hűtlenség sokkal súlyosabb, de statisztikai szempontból ha nézzük a férfiak többet csalfák, míg a nők a sunyibbak.

Úgyhogy ha hiszel a kimutatásokban százalékok szerint, akkor tényleg nem lehet a kettőt összehasonlítani, egyedül egy valami tuti - a megcsalás gyáva és undorító dolog! 🤷‍♀️

2023. máj. 25. 10:41
 5/21 anonim ***** válasza:
77%
Én mindkét esetben patkánynak tekintem őket, mindegy, hogy férfi vagy nő.
2023. máj. 25. 11:01
 6/21 anonim ***** válasza:
69%
Egykutya. A bizonyitvany szempontjabol megbuktak embersegbol, empatiabol, kitartasbol, bizalombol, onkontrollbol. Viszont jelesre vizsgaztak a nem tul hizelkedo onzosegbol, hatbaszurasbol, hazudozasbol, elkotelezettsegbol. Azert aki ilyen bizonyitvanyt allit ki magarol, azt meg barati korben sem igazan turik meg, kinek van szuksege egy ilyen baratra, aki ilyen ertekrenddel el? Proliknal mondjuk ez akar elony is lehet, ok buszkek ra, de a tobbseg sunnyog, nem veletlenul.
2023. máj. 25. 11:20
 7/21 anonim ***** válasza:
24%

3, "A nő is képes félrekúrni azért, mert viszketett neki, ahogy a férfi is képes elhanyagoltság miatt, akár érzelmi alapon félremenni."

Azért fura mennyire más stílusban írsz a két nemről, pedig azt állítod szerinted nincs különbség.

2023. máj. 25. 11:27
 8/21 anonim ***** válasza:
58%

A megcsalás az megcsalás, féreg dolog és az egyetlen feloldása az, ha az illető amint megtette, maga mondja el a párjának és lezárja a kapcsolatot (amit már rég le kellett volna, különben nem lett volna szükség megcsalásra).

Én nőként ezt vallom. Nem tudnám megbocsátani senkinek, még magamnak sem. Volt már, hogy nem volt jó a kapcsolat, átléptem egy határt (csók), mert igen, tényleg nem volt jó a kapcsolatom és próbáltuk megoldani, de nem ment. De egy percig nem vártam megbocsátást, mert az az én felelősségem, hogy nem távozom egy olyan kapcsolatból egyenes gerinccel, amiben nem tudok hűséges lenni.

Én a párom elé mertem állni. Ha akkor f*szacsaj voltam, mikor másnak kellett tenni a fejem flört közben, akkor f*szacsaj leszek akkor is, mikor erről beszélni kell a párommal és kimondani, hogy vége.

2023. máj. 25. 11:45
 9/21 anonim ***** válasza:
48%

7, gondolj mögé amit akarsz, nekem oszt mindegy.

Majd ha arra fogsz reagálni amit írtam, nem arra amit mögégondolsz, majd beszélhetünk.

2023. máj. 25. 12:04
 10/21 anonim ***** válasza:
40%
A nő akkor csal ha elhanyagolják. A férfi akkor, ha egy másik nőnek jobb a segge mint a párjának :D
2023. máj. 25. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!