Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik hasonló hibába estek, ti hogy rendeztétek el ezt magatokban? 23/L
Sajnos megcsaltam a párom akit szeretek. Nem érzelmileg, hanem szexuálisan, tehát akivel lefeküdtem nem éreztem többet iránta szexuális vonzalomnál.
Én hibáztam, vállalom a felelősséget, nem mentegetőzök.
De borzasztó nehéz utólag elrendeznem ezt magamban, leginkább a saját önbecsülésem sérült.
Olyan lányok válaszát várom, akik hasonlón átestek. Ti hogyan rendeztétek el ezt magatokban, hogy ne okozzon lelkileg hosszú távú kárt a tudat? Nem a kapcsolatot szeretném megmenteni azt elfogadom hogy hibáztam és már talán sosem lehetek vele. Hanem arra vagyok kíváncsi hogy hogyan vészeltétek át az utána tartó bűntudatot
Krvazos válaszokat nem kérek, csak hasonló lányok válasza érdekel
Szerintem önfejlesztést kellene gyakorolnod.
De ott van a korod, még fiatal vagy, ilyenkor még nagyon friss a jellem vonasok egy emberben. Ha úgy érzed, hogy ez a tett nagyon kicsinalt, akkor keress könyveket, olvass sokat a jellemről, önmagadról, keress fel egy pszichológust és beszélgess vele, fedezd fel önmagad, adj karaktert, vonalat és szint magadnak, hogy lelkileg erős legyél.
Mivel írtad, hogy csak szexuális vágy volt benned, ezért szerintem még nem ismered a testedet, de még önmagadat sem.
Igazából ezek az időszakok határozzák majd meg azt, hogy milyen leszel felnőttként.
Nagyon fiatal vagy még, ami most felizgat, tíz év múlva meg sem mozgat majd.
Szóval élj, tapasztalj, fejleszd magad, illetve vedd számításba, hogy mi hiányzott a kapcsolatból, hogy ezt tetted.
Nem volt kielégítő vele a szex, kicsi volt a farka, nem kaptál tőle érzelmeket, vagy egyszerűen csak nem voltál elöteleződve testileg/lelkileg?
Játszd vissza a fejedben a dolgot, és keresd meg a töréspontot, hogy hol volt az a pont, amikor úgy érezted, hogy a vágyaidat egy másik pasival akarod megélni.
Lehet szr tanácsokat adtam, nem tudom, mondjuk pasi vagyok, de én ennyit tudtam írni, amik talán segíthetnek.
Érdekes ezt a bíróság sosem fogadja el.
Tisztelt Bíróság.
Ha más is ilyen könnyen sikkaszthatna pár száz millert azok is tuti lenyúlnák a lét. :-)))
37 évesen tettem meg ugyanezt és hiába tudom az okokat, a lelkiismeretfurdalás utólag mindig marcangolni fog. Nálunk nem derült ki, és továbbra is szeretem a férjemet de volt az életünkben olyan pillanat amikor nem tudtam ellenállni a kísértésnek. Az okok a házasságomban már megszűntek, a szeretőmmel is felszámoltam a kapcsolat intim részét de nehéz magamnak megbocsájtani a tetteimért.
Szeresd a párodat és az idő majd begyógyítja a lelki sebeket.
Most elképzeltelek ahogy marcangsz.:-) Még egy könnycseppet is elmorzsoltam magamban.Írod: "életünkben". Akkor a férjed sem tudott ellenállni?
Jó de minek? Amúgy egy alkalmas volt vagy hosszabb ideig voltál szerető.?
Soha nem merted a párodnak bevallani? Milyen retorziótól tartottál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!