Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok, akik hasonló hibába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik hasonló hibába estek, ti hogy rendeztétek el ezt magatokban? 23/L

Figyelt kérdés

Sajnos megcsaltam a párom akit szeretek. Nem érzelmileg, hanem szexuálisan, tehát akivel lefeküdtem nem éreztem többet iránta szexuális vonzalomnál.

Én hibáztam, vállalom a felelősséget, nem mentegetőzök.

De borzasztó nehéz utólag elrendeznem ezt magamban, leginkább a saját önbecsülésem sérült.

Olyan lányok válaszát várom, akik hasonlón átestek. Ti hogyan rendeztétek el ezt magatokban, hogy ne okozzon lelkileg hosszú távú kárt a tudat? Nem a kapcsolatot szeretném megmenteni azt elfogadom hogy hibáztam és már talán sosem lehetek vele. Hanem arra vagyok kíváncsi hogy hogyan vészeltétek át az utána tartó bűntudatot

Krvazos válaszokat nem kérek, csak hasonló lányok válasza érdekel

2023. máj. 22. 12:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
46%
Ha felredugsz annak következményei vannak. Ezzel kell élni tovább hogy hulladék gerinctelen féreg vagy
2023. máj. 22. 13:04
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, pont az ilyen válaszokra nem vagyok kíváncsi. Hibáztam de nem fogom magam sem megölni sem elásni miatta.
2023. máj. 22. 13:04
 3/15 anonim ***** válasza:
82%

Szembenézel magaddal, a tükörrel és felteszed a kérdést: miért került rá sor? Mi az ami ide vezetett, mi az amit a másik pasiban láttál de a párodban nem, mi az ami hiányzik a kapcsolatodból?

Majd felteszel még egy kérdést önmagadnak: tényleg szereted-e a párod, vagy csak félsz hogy egyedül maradsz?

Ha a válaszok megvannak, majd utána beszélgessünk.

2023. máj. 22. 13:05
 4/15 anonim válasza:
43%
Mit vagy úgy oda? Mindenki ezt csinálja.
2023. máj. 22. 13:28
 5/15 anonim ***** válasza:
13%
Hol laksz kérdező?
2023. máj. 22. 13:44
 6/15 anonim ***** válasza:
41%

Valami nyilván nem volt oké a kapcsolatodban ha ide vezetett. Ezen gondolkodj. Ha valakinek minden rendben van a kapcsolatával, az nem lép félre többnyire.

A legtisztább ha őszinte vagy a pasidhoz és elmondod ezt neki, hogy el tudja dönteni ezek után marad-e veled. Mert teljesen érthető okokból lehet nem akar már ha ez kiderül, de jobb mintha belekerülnél egy hazudozós spirálba.

Legközelebb meg a partnereddel próbáld meg megoldani a kapcsolatot hátha nem ez lesz a vége. A kommunikáció a legfontosabb kulcsa egy kapcsolatnak, akkor is ha nem könnyű.

2023. máj. 22. 13:54
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
Nem igazán tudom. Az érzelmi rendezés az könnyebb nekem, hiszen tudom, hogy vágytam rá, akartam, és még jól is éreztem magam. Akkor mit bánkódjak?
2023. máj. 22. 14:13
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Bocsáss meg magadnak. Mindenki hibázik. Tanultál a dologból. Vedd úgy, hogy többet nem fordul elő. Ne mond el szerintem. Kiderülni meg soha nem fog.
2023. máj. 22. 14:49
 9/15 anonim ***** válasza:
80%
23 èves vagy, gondolj arra hogy még milliószor meg fog törtènni èleted során. 40N
2023. máj. 22. 15:51
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

22 evesen en is megcsinaltam ezt. Elmondtam az akkori baratomnak, aki latszolag megbocsatott, megis en szakitottam vele honapokkal kesobb. Ezt akkor sem (es azota sem) miatta banom mert mint utolag kiderult,

egy fereg volt, hanem magam miatt, nem sullyedtem ennyire melyre soha es szerencsere azota sem csinaltam ilyet.

Egyebkent a sztorinak mar 5 eve, azota ferjhez mentem es nem agyalok ezen, nincsen lelkiismeretfurdalasom es egyaltalan nem is sajnalom a sracot akit megcsaltam, ugy vagyok vele, hogy ez altal is fejlodtem. Persze ha visszamehetnek az idoben, nem tennem meg (mondjuk el is kerulnem jo messzire azt a pszichopata barmot de ez mellekes) viszont nem kopom le magam. Ez van, megtortent, eltelt fel evtized, azota boldog vagyok massal.

2023. máj. 23. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!