Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex mások előtt? Történt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex mások előtt? Történt már veletek hasonló?

Figyelt kérdés

Annyi a történet igazából röviden, hogy hétvégén voltunk egy házibuliban a barátnőmmel, ahol berúgtunk és mikor már lecsendesedett a buli elvonultunk az egyik szobába szexelni ami üres volt, viszont közben a barátnőm legjobb barátnőjének a barátja bejött és végig nézte az egészet. Sőt igazából magához is nyúlt közben. De ami fura az egészben hogy engem is de a barátnőmet nagyon is beindította hogy néznek közben, ami után arra jutottunk,hogy máskor át szeretnénk ezt élni. Akár úgy is hogy pont a szemlélő fiút és az ő barátnőjét bevonnánk, ahol mi is nézhetnénk őket és ők is minket.

Valakinek volt hasonló élménye, története? Vagy van ilyesmiben tapasztalata? Mik voltak azok?

2023. máj. 15. 16:28
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Történt, de nem szándékosan
2023. máj. 15. 16:35
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Igen, történt. Mondjuk minket csak végig hallgattak hasonló körülmények között, meg bejöttek röhögni egyet, de valamilyen szinten izgató volt a tudat, hogy láthatnak, hallanak közben. 😅
2023. máj. 15. 16:42
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Hasonlóan. Mi egy másik párral voltunk egy szobában. Ők is szexeltek, meg mi is.
2023. máj. 15. 16:57
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

Én nem tudom hogy ebben mi a jó, de hogy piszokul izgató, az biztos!

Soha nem hittem, hogy képes vagyok rá, de most már nem zavar, viszont nagyon izgat.

2023. máj. 15. 17:39
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Még nem történt velem ilyen, de minden álmom. Nagyon benne lennék egy ilyenben.
2023. máj. 15. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
Engem egyszer leszopott egy csaj egy kollégiumi szobában. Meztelen pucsított az ajtó fele, amíg szopott, és bejött az egyik haverja, de nagyon részeg volt. Nem igazán foglalkozott velünk, lefeküdt, a csaj pedig befejezett engem.
2023. máj. 15. 17:48
 7/8 anonim ***** válasza:
35%
Nem. Azért mégsem vagyunk állatok...
2023. máj. 15. 18:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Anno koliban egyik ágyon én voltam a barátommal,a szobatársam meg a másik ágyon az ő pasijaval volt.

Igy hozta ki a lépés, lekapcsoltuk a villanyt es csak magunkkal foglalkoztunk. :) Ennyi

2023. máj. 15. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!