Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex mások előtt? Történt már veletek hasonló?
Annyi a történet igazából röviden, hogy hétvégén voltunk egy házibuliban a barátnőmmel, ahol berúgtunk és mikor már lecsendesedett a buli elvonultunk az egyik szobába szexelni ami üres volt, viszont közben a barátnőm legjobb barátnőjének a barátja bejött és végig nézte az egészet. Sőt igazából magához is nyúlt közben. De ami fura az egészben hogy engem is de a barátnőmet nagyon is beindította hogy néznek közben, ami után arra jutottunk,hogy máskor át szeretnénk ezt élni. Akár úgy is hogy pont a szemlélő fiút és az ő barátnőjét bevonnánk, ahol mi is nézhetnénk őket és ők is minket.
Valakinek volt hasonló élménye, története? Vagy van ilyesmiben tapasztalata? Mik voltak azok?
Én nem tudom hogy ebben mi a jó, de hogy piszokul izgató, az biztos!
Soha nem hittem, hogy képes vagyok rá, de most már nem zavar, viszont nagyon izgat.
Anno koliban egyik ágyon én voltam a barátommal,a szobatársam meg a másik ágyon az ő pasijaval volt.
Igy hozta ki a lépés, lekapcsoltuk a villanyt es csak magunkkal foglalkoztunk. :) Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!